Moder Maria 13 februari

Moder Maria
Fredag 13 februari, 2015
Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag är glad att få vara här med Er idag. Som ni vet så händer det mycket på vår jord just nu. Allt som händer är för allas bästa. Ni är alla mina barn och jag älskar Er alla så väldigt mycket. Det är med sorg i hjärtat jag ser att så många av er lider. Ibland skulle jag vilja lyfta bördorna från era axlar men jag vet att detta har ni själva valt för att utvecklas i den riktning ni har valt. Ibland har ni valt att ta bort karma för att lättare höja er in i den nya dimensionen. Ju lättare i kroppen ni känner er ju smidigare blir övergången in i de högre energierna. Barnens lidande berör mig mest. De är fortfarande så oskyldiga i sina små kroppar, även om många av dem har en gammal själ.

Jag som ni längtar efter att få mötas i den högre dimensionen av kärlek och glädje. Där lätta energier vibrerar och där ingen sorg finns. Alla är kärleksfulla och ger sig själva och andra allt vad de behöver. Allt är måleriskt vackert och du kan njuta av att bara sitta och se på allt det sköna som finns överallt runt dig. En sann vederkvickelse för din själ som fyller dig med glädje och en fridfull energi. Bara att finnas där kommer att ge dig den energi du behöver för de stordåd du vill utföra. Allt är frivilligt och du väljer själv vad du vill upptäcka eller göra.

Det kan ta lång tid att hämta ny energi i ditt liv på jorden. Här går det på någon sekund. Det är den tunga energin på jorden som gör det så besvärligt att ta sig fram. Denna tunga energi byts nu sakta ut till en betydligt lättare energi som enklare kan manifestera sig i de önskningar och begär som ni har. En besvärlig åkomma kan bli lättare att bli av med nu än det var för bara några år sedan. Saker som inte hjälpte då kan helt plötsligt hjälpa nu. Detta kan också höra ihop med din tanke. När tankarna blir lättare och positivare, bidrar de på det viset med att du fortare mår bättre och har större möjlighet att hela dig själv.

Tro på er själva kära barn, ni har många gåvor och de börjar blomma upp ett efter ett. Använd gåvorna med förstånd och vishet. Följ intuitionen för när de bäst kan användas. Slösa inte på er energi utan vila så ofta som ni kan i er själva. Då höjer ni er över den tunga energin och kan fortsätta växa och mår bra. Skulle ni falla så ta ett steg tillbaka, hämta in er själva och fyll på med ny energi.

Vi finns här runt er och hjälper er hela tiden. Kalla på oss och vi ser vad vi kan göra. Ingen är ensam, det är många runt er nu. Alla är glada, förväntansfulla och kärleksfulla. Känn kärleken in i era hjärtan och göm den där. Ta fram den när ni behöver den eller vill ge den till någon som VILL ha den. Slösa den inte på någon som bara vill håna den. Vänd då ryggen om och finn någon annan som är mer värdig att få ta emot den.

Kärleken är en gåva, en helig gåva som ska tas emot med respekt och varsamhet. Ni är alla älskade kära barn och ni är alla födda med den gåvan. Alla har inte funnit gåvan än, en del har stängt den porten i sitt hjärta. När och hur de vill ta fram den vet endast de själva.

Er uppgift är att hjälpa de som vill. De som är trötta på lidandet och vill se dagens ljus. Ljuset av Vår Fader och kärleken som kommer med den. Ni känner och förstår vilka ni kan hjälpa. Är ni osäkra be oss om hjälp att stärka er intuitiva förmåga, så att ni vet vilka som just nu bäst behöver er hjälp. Uppvaknandet går fort nu så det förändras hela tiden. Ni märker att fler kommer i er väg som ni trodde aldrig skulle finnas där. När vi väl ha bestämt oss för att vakna, då vaknar vi.

 

Så gläds åt den nya tiden som är på ingång i era liv. Lev i kärlek och glädje!

 

Jag älskar Er så mycket Moder Maria

 

Du gillar kanske också...