Moder Maria

Moder Maria

Lördag 24 januari 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag kom hit för att tala med Er idag. Vi tackar Vår Fader som är med oss nu och hjälper oss att ro det hela i land. Utan Vår Fader vore vi ingenting ty det är han som har skapat allt som finns.

Vi tackar Vår Fader för den godhet som han låter lysa över Jorden nu. Vi tackar Vår Fader för den famn som alltid är öppen för hemvändande själar och för det balsam som helar oss tillbaka till de gudomliga själar vi en gång var. I vår Faders hjärta finns vi alla samlade ingen gömd ingen glömd. Vi är ETT med Vår Fader och alla är lika älskade. Han är lycklig nu när så många är på väg tillbaka efter en lång lång resa.

 

Ljuset har fått fäste och Jorden dras sakta men säkert mot ljuset. Så misströsta inte mina älskade barn, ni är redan på väg uppåt. Fyll er själva med ljus och se det vackra som händer på er jord nu. Det är bättre att koncentrera sig på det positiva, då förstärker du det. Även om du lägger märke till det negativa så fäst inte blicken där, eftersom du då förstärker det. Se avslöjanden som positiva då förvandlingar kan äga rum. Haka inte upp er på vad avslöjandena egentligen innebär då de tyvärr inte är så vackra. Fokusera på det vackra som ni vill bygga upp i stället. Då sker förändringarna snabbare eftersom det ljusa är snabbare än det mörka. Se lidandet som en bekräftelse på att det nu är slut. Ni har fått nog och välkomnar ljuset och allt som kan byggas i ljusets namn.

Vår Fader håller sin hand över oss och ger oss nytt mod och kraft att gå vidare. Be till honom och han ska hörsamma era böner. Vi är alla ETT. Tycker ni det är lättare att be till era guider så gör det.

Det är ljuset i era hjärtan som ni ska finna nu. Det är med det ljuset ni ska bygga upp den nya världen på Vår Jord. En vacker värld med stor skönhet och harmoni för alla levande väsen. Där alla bryr sig om alla där ingen är för liten eller för stor. Alla är lika värdefulla och älskade för just den man är, vare sig man är en älva eller ett troll. Alla kan andas ren luft och äta den mat man önskar sig för ögonblicket. Inget är svårt eller besvärligt. Det är en lätt energi och den vibrerar överallt och hos alla. Givetvis blir du då gladare, vänligare och hjälpsammare. Kärleken frodas då det är kärlekens energi som råder. Den vibrerar i alla väsen och allting är gott. Det är bara godhet som existerar. Godhet och kärlek till allt och alla. Ett nytt paradis på Jorden fast mer intensivt och vackert. Allt blir på en lite djupare nivå. Vi har nått våra drömmars mål. Nya äventyr väntar men de blir lättare än de vi nu har varit med om. De faller på en helt annan nivå.

Detta är den underbaraste vackraste och mest fantastiska resa vi någonsin har varit med om. Skatta er lyckliga att ni får vara med på detta tåg. Ni är utvalda och ni tog utmaningen, nu är det dags att få skörda av den goda skörden denna gången.

Jag är så lycklig för Er skull. Alla ni som växer och frodas här på vår Jord.

Jag älskar Er så mycket Moder Maria

Du gillar kanske också...