Moder Maria, 8 maj

Moder Maria

Fredag 8 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och ni är alla mina älskade barn. Idag är det en stor dag för mig då även ni på den yttre delen av jorden har bestämt er för att vända hemåt. Ni börjar bli många nu som inser att en större förändring på jorden måste till för att vi alla ska kunna leva här tillsammans. Många som förstår att vi alla hör ihop och att vi alla hör till naturen. Skillnaden är hårfin mellan era kroppar och naturens kroppar. Allt hör ihop och utan vad naturen ger oss kan vi inte leva. Resan börjar nu med att återställa allt i dess forna skick. Allt måste renas från gifter och kemikalier. Det förstör både jorden och era kroppar. Förstå att det är det naturliga som är bäst och ger bäst effekt när något ska läkas. Låt era kroppar få läkas i sin takt precis som jorden läker i sin takt.

Tålamod är en guda gåva, kära ni. Det behöver åter tränas på jorden idag. Ingen har tid att vara sjuk, allt ska gå så fort. Ändå är tiden illusorisk, ni skapar er egen tid och gör med den vad ni finner bäst. Vad är bäst för er? Har ni känt efter? Vad säger den inre rösten? Det gäller att lyssna för att förstå och höra vad den vill. Den är inte så högljudd, förstår ni. Den är ödmjuk och viskande. Man måste öva mycket för att kunna höra den och ännu mer för att alltid kunna följa den. Tålamod och åter tålamod.

Stillhet och kontemplation behövs för att nå friden inom sig. Ju oftare du är där, ju lättare blir det att inte låta sig störas av allt som händer därute, låta världen ha sin gång och förstå att allt är perfekt och bra som det är. Det som sker är för att det behöver ske av någon anledning som du i det lilla perspektivet inte kan se eller förstå. Vet att bara du följer ditt hjärta, så är allt bra och du gör det som du kom hit för att göra. Det är endast ditt eget kontrakt som du kan följa. Du kan inte ta på dig andras hur gärna du än vill hjälpa dem. De har sin egen väg att gå. Du kan endast vara rådgivare, sen är beslutet deras. Sörj inte över deras beslut om det känns fel. Det är kanske rätt för dem vid just det tillfället och i just det ögonblicket. Det var väl något som de skulle lära sig. Vi kan inte vara varandras domare och döma varandra för att göra på det ena eller andra sättet. Vi har inte den stora helhetsbilden och kan inte se vad som är bra eller dåligt för någon. Vi lär ju oss själva hela tiden av våra egna misstag. Så gör även de.

Det viktigaste är att du tar hand om dig själv. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Genom att hjälpa dig själv hjälper du andra. Däremot kan vi vara snälla och hjälpsamma mot varandra. Ge stöttning närhelst någon ber om det. Vi behöver alla hjälp någon gång och det finns inget vackrare än att många hjälps åt i vått och torrt.

Så var hjälpsamma och ger varandra stöttning så mycket som ni orkar.

 

Med stor kärlek

Moder Maria

Du gillar kanske också...