Moder Maria via Ann Dahlberg, 13 februari, 2019

Moder Maria

Via Ann Dahlberg

Ljusarbetar möte i Göteborg

13 februari, 2019

 

Det som vi har pratat om i dag har blivit ett tema den här gången. Jag gick precis som ni vet med Jesus under den tiden. Jag var den kvinnliga motsvarigheten till Jesus så att det skulle vara lika mellan det kvinnliga och det manliga. Det skulle vara ett jämbördes förhållande. Det var detta vi skulle visa fram men det var för tidigt och sedan försvann det bland de som tolkade om och jag försvann från historien på det viset som det från början var tänkt. Det som Jesus sade som sanning fanns också hos mig men han var mer den som pratade utåt. Jag hade en mer passiv och stöttande roll. Vår familj var på den tiden annorlunda eftersom vi redan där hade ett jämbördes förhållande vilket inte existerade på den tiden och knappt existerar i dag heller. Det är ett fåtal som har ett jämbördes förhållande men det är på väg att växa upp och i dag är det på väg att bli ett mycket mer jämbördes förhållande än vad det någonsin har varit tidigare och det är det som är målet för vi är alla ett. Kvinnor och män är alla ett. Ni är ett och det finns ingen skillnad i värde med känsla och kärlek. Jag vill nu avsluta det hela med att säga att ni ska möta alla med kärlek, försöks att se med kärlek på alla ni möter även om det är någon eller något som ni inte gillar eller tycker är jobbigt på annat vis. Försök ändå att se det med kärlek och förståelse för det är dock kärleken som är starkast av allt och det är kärleken som förändrar världen i dag, den högre kärleken av ljus. Jag tackar nu alla som är här och alla andra som finns och som också är här egentligen eftersom vi är ett och för allt arbete som ni gör med att välja kärlek i stället för rädsla, men det är kärleken som är motsatsen till rädsla. Jag älskar er så mycket. Jag går vid er sida. Jag hjälper er allt vad jag kan. Kalla på mig om ni behöver hjälp med att hela er själva. Jag finns dät. Var inte rädda utan se det med kärlek. Var starka och fortsätt på den väg som ni börjat. Ni har kommit långt kära vänner och jag älskar er så mycket. Jag tackar för mig Moder Maria.

Du gillar kanske också...