Moder Maria via Ann Dahlberg, 15 augusti, 2018

Jag är moder Maria och jag hälsar er alla kärleksfullt.

Jag vet att ni vet att vi är ett, att vi är tillsammans och gör detta tillsammans.

Ni är alla så älskade och omhuldade här nere på jorden.  Alla ni som arbetar för ljuset har många, många tusen runt er. Det är ett stort uppdrag som ni tagit på er och det är därför som ni är så omhuldade och omges av så många tusentals väsen ute i rymden. Att stiga upp till en högre dimension är inte så lätt, men ni är på gång, ni har tagit stora steg här på jorden och också vår kära Moder Jord har tagit stora steg. Just nu har hon tagit ett jättekliv fram och mycket tack vare er älskade människor på jorden för att ni nu valt vilken väg ni skall gå. Det är inte lätt att välja vilken väg man skall gå och jag vet att ni kämpar med era hjärtan. Jag vet också att ni mer och mer hörsammar er inre röst, den röst som ni förstår är sann och verklig. Den vägen ni skall gå behöver inte vara så stor, men det räcker för det är den biten som gör att ni går framåt. Bara att ni är i ert hjärta och kopplar ljuset från jorden upp till källan är en stor bedrift mina kära. Det är detta som gör att ni knyter jord och himmel tillsammans. Det är när ni knyter jord och himmel tillsammans som utvecklingen på jorden går framåt. Alla ni som fokuserar er och koncentrerar er på att vara i kontakt mellan jord och himmel gör ett stort arbete på jorden. Jag hoppas att ni förstår hur viktiga ni är, och hur viktigt ert arbete är, det är ett stort arbete på jorden och vi älskar er så mycket för detta stora arbete.

Jag tackar nu för mig, jag är Moder Maria

Du gillar kanske också...