Moder Maria via Sanangel, 3 mars, 2018

Hej mina älskade barn

Det är jag Maria som talar till er idag igenom San.

Jag vill lyfta ert fokus en stund till era inre barn och påminna er om hur viktigt det är att läka denna aspekt av er själva. För mig den som kallas den heliga modern ser jag konstant era inre barn och hur de försöker räcka ut till er för att få er uppmärksamhet och kärlek.

De är en av de viktigaste aspekterna av er själva i uppstigningsprocessen. De håller i en stor del av de svaren ni behöver bli medvetna, acceptera, känna och släppa taget om. Så idag vill jag lära er en liten meditation som jag och San arbetar mycket med för att få kontakt med ert inre barn och hjälpa det att släppa taget och läka.

Meditera en stund tills du uppnått ett meditativt tillstånd av inre lugn och ro. Kalla på mig, Maria att vara vid din sida och hjälpa dig med att nå ut och läka ditt inre barn. Sedan börjar du känna efter, se, leta efter vart ditt inre barn kan befinna sig just nu. Sitter hon i sitt gamla rum på sängen, är hon i sin koja i skogen eller har hon gömt sig under sängen?

Tänk på dig själv som barn och vart du brukar vara. När du funnit dig själv är det dags att ta kontakt. Precis som med vilket”okänt” barn som helst gäller det att vara försiktig. För många av er är det precis vad ert inre barn är för er idag ”okänt”, då många av er glömt bort denna aspekt av er själva. Ha detta i åtanke när ni går fram och försöker prata med det, ibland vill hon inte prata alls och då gäller det för dig att komma på något att få henne att öppna sig. Kom ihåg att du har hela den andliga dimensionen till din hjälp.

Hon kanske känner sig tryggare om du bjuder in ett kraftdjur eller något änglaväsen. Det viktigaste för dig är att försöka få kontakt och bygga en ny relation. Hon håller alla svaren för mycket av det du behöver veta för att läka och kan ge dig en större medvetenhet och förståelse för beteendemönster och känslor du kanske har svårt att släppa taget om.

Och tänk att du idag, tillsammans med oss, kan ge ditt inre barn all den kärlek, acceptans, förståelse och trygghet den aldrig fick. Du, tillsammans med oss, kan få henne att läka, skratta och bli hel. Och detta mina kära vänner, mina vackra barn är den största gåvan och hjälpen ni kan ge er själva i processen med att släppa taget, läka och fortsätta stiga i frekvens. Hon väntar på er, och så gör jag.

Med all min moderliga kärlek, må ni alla bli fria.

//Maria

You may also like...