Moder Maria via Ann Dahlberg, 18 september 2021

 

Moder Maria via Ann Dahlberg, 18 september 2021

 

 

Jag är Moder Maria och jag vill bara säga till er älskade barn på Jorden, att ni är mig så kära, så kära. Det är i en omtumlande tid som ni befinner er i och den är både ljus och mörk samtidigt. Det kan vara svårt att se igenom slöjan och finna ljusets mening och den väckelsesång som nu hörs skalla på jorden. Jag Moder Maria breder ut mina vingar för att ta er alla i min famn. Skynda er hem nu, kära barn, se ljuset och låt din själ visa vägen. Följ ej annat än det som din själ viskar i ditt hjärta. Det kan vara svårt i det stora brus som nu hörs på jorden, men din själ är din viktigaste vägvisare idag, det är den enda du har som står för sanning och ärlighet. Allt annat är hoprört och sammanflätat på olika plan och där inget står för den absoluta sanningen. Den absoluta sanningen är orörd och helig och kan ej ändras eller bytas ut. Den är ren och vacker och tål att beskådas från alla håll utan att skrämmas det minsta av eventuella påhopp. Den absoluta sanningen bländar alla och blir till en spegel mot dig själv. Vågar du se djupt i ditt inre utan att blunda för det du ser. Vågar du ta upp det till ytan och ödmjukt lämna det ifrån dig, för att gå den väg som leder dig tillbaka till allt som är du. Du är den sanning och den ärlighet som du under ett ögonblick såg en glimt av. Vågar du  nu ta de steg som är nödvändiga att ta, för att åter stå i den glans av sanning och ärbarhet som är din födslorätt.

Ja, vi är alla skapade i kärlek och kärlek är vad vi längst inne är. Det är dags att ta fram källan inom oss själva, att se med kärlekens ögon. Skåda allt med kärlek och du förstår att allt är kärlek. Jag Moder Maria ser era hjärtan, jag hör era böner, jag känner er glädje och er sorg. Jag hörsammar er strävan och mildrar er sorg. Jag stärker er glädje och vägleder er själ. Ni är inte ensamma ens i er svartaste förtvivlan, ty det finns alltid ett litet ljus kvar i mörkret. I er glädje dansar vi med er och stärker de goda intentioner av kärlek som vibrerar i era hjärtan. Låt de tonerna bära er fram över de svårigheter som ni har rest omkring er. De tonerna av glädje och kärlek kan förändra den väg ni går på från en skrovlig och stenig väg till en slät och mjuk, lik en solvarm sand under era fötter.

Den tid som nu är, är en brytningstid av ljus och mörker. Ljuset har en högre vibration idag och mörkret kämpar emot. Det är viktigt att ni fyller era hjärtan med ljusets vibration. Det är ljuset som kallar på er nu, kära barn. Själen inom er ropar efter mer ljus. Er Fader kallar på sina barn.

Stå i er sanning, stå i er kärlek, var ärliga och gör det som är gott för er själva och era medvarelser. Se med kärlek på världen och bli den spegel som speglar kärlekens ljus. I den kan endast kärlek och sanning leva sida vid sida.

Det är er väg, kära barn, er väg är kärlekens och ljusets väg. Det är kärleken som ni ska åkalla nu, det är kärlek som ska fylla ert hjärta. Kärlekens tid har åter kommit till Jorden och ett stort jubel hörs nu från otaliga änglaskaror.

 

Jag älskar Er så mycket.

 

Moder Maria

 

Du gillar kanske också...