Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 september 2021

 

Återvänder hem till Källan

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en uppskattning för i vilken utsträckning ni alla är villiga att gå från den vetskapen att ni är Källenergivarelser. Vi har sett er känna en sådan förtvivlan på grund av den känslan av separation och ensamhet, och vi vet att mänskligheten har gått längre från den vetskapen än några andra varelser i galaxen i mänsklig form. Vi vill väldigt gärna att ni ska omfamna vem ni verkligen är, och vi kan berätta att ni är aspekter av Källan tills korna kommer hem, som ni säger, men det kommer inte att göra någon nytta. Det kommer inte ens att hjälpa er om ni bara tänker på det eller sätter det på en kaffekopp för att påminna er själva om det. Ni behöver mer än så. Ni måste känna att ni har kommit hem.

Det är den känslan ni letar efter. Ni ser, att flytta bort från Källan är som att lämna boet. Ni vet inte hur långt bort ni kommer att gå, vilka faror ni kommer att möta och ibland känner ni att ni inte kommer att kunna hitta tillbaka. När ni individualiserade ert medvetande från Källan var det en liknande upplevelse, och några av er har känt att ni har vandrat runt i galaxen sedan ni först fysiskt inkarnerade. Andra tror att hemmet är en annan planet i ett stjärnsystem och känner att de bara kommer att ha den känslan av hem när de återvänder till det stjärnsystemet.

Men vi förstår vad ni verkligen vill och behöver. Ni vill känna att ni aldrig har lämnat Källenergiboet, och sanningen är att ni aldrig gjorde det. Allt är Källan, så ni skulle aldrig kunna lämna, men ni har gett er själva intrycket av att ni är små, obetydliga, egoistiska varelser, som lever en kort livslängd, och det har varit mycket svårt för att återta er känsla av hem. Ni är där för att uppleva det. Det är oundvikligt, och det är er födslorätt att känna det och låta det sjunka in, invärtes. Så hur gör ni det? Hur kommer ni dit från den förtvivlan?

Detta blir lättare sagt än gjort, och vi erkänner det innan vi ens säger det. Hemkänslan, Källkänslan och känslan av att ni alltid är anslutna är något ni får när ni släpper allt annat som motsäger allt ni söker uppleva. Ni måste släppa logiken. Ni måste släppa teorier som säger att ni alla är där av misstag. Ni måste återvända till ert centrum, er inre värld, för det är verkligen där ni kommer att känna det och uppleva det. Och sedan kan ni dela det med alla på planeten Jorden, för när ni upplever det kommer ni att förstå att det också har saknats i andra människors liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...