Moder Maria via Ann Dahlberg, 21 november, 2018

Moder Maria via Ann Dahlberg, 21 november, 2018

 

Jag kommer åter igen med min stora kärlekskram till er. Just nu kramar jag allihopa här i rummet, jag vet inte om ni känner det men just nu omfamnar jag er alla. Ni är så kära för mig, ni och alla andra där ute. Jag önskar så att ert liv kommer att bli lättare och ljusare, att edra hjärtan kan bli fulla av kärlek och att ni kan få andras hjärtan att bli fulla av kärlek och att hela jorden snart kommer att bli full av kärlek, bara kärlek och kärleksfulla människor som tar hand om varandra, som hjälper varandra, som hjälper djur, som hjälper jorden, som ställer allt till rätta av det som blir fel men som det nu är meningen ska bli rätt igen. De finns runt er. Ni har många väsen runt er, våra ärkeänglar, änglar, skyddsänglar och edra familjer som har lämnat er här nu. Det finns många runt er och det finns många runt jorden så om ni känner och förstår detta kan ni känna er trygga. Ni kan känna er trygga på er vandring för ni vet att ni är beskyddade och det enda vi vill är att hjälpa er så att den väg ni nu går på blir ljusets väg. Jag tror på er. Jag ser styrkan och kraften hos många av er och jag älskar er så mycket

 

 

Du gillar kanske också...