Moder Maria via Ann Dahlberg, 22 december, 2017

Moder Maria

Fredag 22 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill önska alla Er på Jorden som nu firar en högtid en fridfull God Jul och ett tillika fridfullt och glädjefullt Gott Nytt År!

Vi står inför ett nytt år på Jorden som har många överraskningar i sitt sköte. Det har varit ett intensivt år som har passerat med mycket tumult och med många stora utmaningar lite överallt på Jorden men trots det så har det också funnits mycket glädje. Glädjen ska ju växa inifrån och det har den gjort det här året. Det har vuxit fram en framtidstro, ett hopp och en glädje i mångas hjärtan. Det har förvandlat mångas värld idag precis som det har förvandlar er Jords värld på den yta som ni lever på. I det lilla perspektivet kan det vara svårt att se detta men i det stora perspektivet så kan man se en stor förändring. Det är många nu som kan dra en lättnadens suck och de kan skrida till verket med allt vad de har. Det har skett ett mindre maktskifte som för alltid har förändrat inriktningen på Jorden. Nu står skutan upprätt igen och tuffar långsamt framåt mot sitt mål. Det har lättat ankar och anpassar sig till den navigation som den för tillfälligt tillhandahåller. Sakta men säkert ökar skutan farten allt eftersom den blir säkrare på sin färdväg. Detsamma gäller för er kära Jordbor, ju tryggare ni blir av att vara i ert hjärta, desto fortare marscherar ni fram på er väg. Hindren verkar då försvinna som i ett trollslag och många möjligheter står till buds i stället. Det här har många av er upplevt och ni har också erfarit när den rätta möjligheten har uppenbarat sig och den känns som om den bara ramlat in i ert liv. Det kan kännas som om det bara var en tillfällighet men allt är mycket synkronicerat och faller in i precis rätt ögonblick i ditt liv i förhållande till det liv och den tid du lever i. Allt hör ihop, din historia tillsammans med Jordens historia. Ni lever i synkronicitet tillsammans med allt annat runt omkring er. Ett fåtal individer kan inte gå ensamma framåt utan att väcka upp sina bröder och systrar i denna tid av vår Jords transformation. Det var i tidigare inkarnationer som en eller ett fåtal individer steg upp i en högre dimension och då förändrade sin egen inre och yttre värld. Idag går en hel planet upp i en högre dimension och alla som lever på Jorden har då möjlighet att följa med sin Jord och samtidigt öka sin vibration av ljus. Det är som ett kollektiv ni går upp och det är i det kollektiva som ni gör er stora insats när ni höjer er vibration. Det är på det viset ni hjälper andra att höja sina vibrationer. Det är en stor yta och en hel värld som ska förändras och för att detta ska ske så behöver många människor höja sin vibration. Det kollektiva fältet har nu tippat över så att det ljusa nu dominerar och Jorden vandrar nu uppåt tillsammans med Er.

Kärlekens tid har börjat kära barn på Jorden. Kärlekens klocka har börjat att slå och en ny kärleksfull värld håller på att byggas upp. Bortom ert förnuft och bortom era sinnen, djupt ner i ert hjärta kan ni skönja denna värld.

Solen lyser inom er kära barn, solen lyser upp alla skrymslen och vrår inom såväl som utom er. Det är en tid för bedjan och kontemplation. Det är en tid för tacksägelse och kärlek. Det är en tid för att finna den sanna kärleken i ditt hjärta.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...