Moder Maria via Ann Dahlberg, 29 januari

th

Moder Maria

Fredag 29 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag är glad för alla framsteg som ni människor gör på jorden idag, både med er själva och omskapandet av ert samhälle.

Kärleksenergin flödar och människorna blir mer och mer inriktade på att hjälpa varandra. De har förstått att det är genom att hålla ihop och hjälpa varandra som de kan förändra världen. De har förstått att det endast är med kärlek till sin nästa som de kan bygga den nya världen som de vill leva i. En värld i harmoni och kärlek.

Allt mörker måste lösas upp både inom och utom oss. Först inom och sen utom, annars kan det lätt bli falskt och du förlorar den rätta riktningen. Det är lätt att trampa vid sidan av, men när du upptäcker det, så riktar du tillbaka blicken åt det kärleksfulla hållet och går vidare. Fastna inte i skuld eller dömande vare sig till er själva eller andra. Det ökar bara negativiteten.

Se med kärlek på era misstag och tackar för läxorna ni fick, så att ni kan befinna er där ni befinner er idag. På väg att bli en mycket kärleksfull människa som ser, förstår och tänker i kärlek. Hela er kropp är på väg att bli kärlek och kan då bara sända ut kärlek och förlåtelse till allt och alla.

Det är en fantastisk upplevelse att bara vara i kärlek. Allt förvandlas inför era ögon och det finns inga bekymmer mer. Allt är perfekt precis som det är. Din kropp är i harmoni med allt som finns runt dig oavsett om det är positivt eller negativt. Du förstår livets djupa betydelse och känner vördnad och aktning för dina livskamraters resor. Vi är i det här tillsammans och kan hjälpa varandra genom att resa oss själva.

Sluta jäkta, ta tid för kontemplation, det är det viktigaste nu. Var stilla och lyssna på ditt hjärta. Försök nå och känna stillheten därinne. Där kan du förnimma din själ som är din största hjälp på den här resan nu. Hon har kontakt med alla väsen i din kropp. Hon kan sända ut ljus och energi och väcka alla ljusvarelser i din kropp, så att de helar och läker allt som behöver helas. Negativa spänningar som behöver omstruktureras till positiva energimönster. Hon kan fylla er kropp med den kärlek som behövs för att ett läkande ska äga rum.

Du behöver bara ge henne tillåtelse till det genom att öppna upp ditt hjärta och släppa ut det ljus av kärlek som behövs. Du tillåter kärleken strömma ut i kroppen som tar bort den negativa energin som har fastnat lite här och där. En del av detta är omedvetet, detta kommer du att förstå när du väl har startat processen med att vilja vara kärlek. När du sänder ut signaler att hela din kropp är kärlek trots att du känner lite värk eller brister lite här och var. Du skickar kärlek och tackar för allt den har givit dig av både positiva och negativa saker. Tacka den för alla erfarenheter, som har gjort att du är där du är idag.

Jag tackar Er mina älskade barn, för att ni har tagit alla erfarenheter och vänt dem till ljusa erfarenheter som nu delas på jorden.

 

Med stor kärlek

 

Moder Maria

 

 

Du gillar kanske också...