Moder Maria via Ann Dahlberg, 6 december, 2017

Moder Maria

Onsdag 6 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har kommit idag för att tala om att vi alla står på tröskel till en högre dimension. Jorden har nu kastat av sig många bojor och seglar nu upp för att bli en del av ljusets tjänst. Hon återgår till att bli den juvel hon tidigare var men med en betydande större medvetenhet. Hennes resa i mörkret kommer att så småningom ge ett större ljus än vad hon någonsin tidigare haft. Hon har fördjupat sin själ och övervunnit ett stort mörker. Detsamma gäller för många av er som nu vandrar på Jorden och är vad ni kallar ”gamla själar”. Ert ljus kommer att lysa som små stjärnor i himlen när den tiden kommer.

Många kroppar befinner sig nu i en stor omvälvning. De anpassar sig till ett högre ljus och det kan ge en del fysiska problem. Detta är olika för alla, det beror på vad kroppen bär på eftersom det kan vara olika obalanser för var och en av en som går här på Jorden. Ni har haft olika liv och har tagit med er olika saker ner som ska släppas och helas. Det är därför det är viktigt att söka inåt eftersom det yttre inte kan ge dig de besked som du letar efter.

Ljuset är starkt nu kära barn och det är meningen att alla som vill ska kunna absorbera det i sina kroppar och stiga upp med Jorden. Aldrig har så många stigit upp samtidigt på denna Jord. Detta är ett under i sig och gör den här resan till en unik resa i universum. Det är ett stort antal människor som har valt detta och som nu byter sin kolbaserade struktur mot den kristallina. Några har redan börjat denna procedur och många är på väg. Ni är alla påverkade av ljuset och kroppens celler förvandlas på ett eller annat sätt. För vissa går det fort för andra tar det längre tid, det beror på vilken medvetenhetsnivå ni själva befinner er på. Er medvetenhet växer i takt med kroppen, det kan antingen vara er medvetenhet eller kroppen som tar initiativet men de följs åt, så ta hand om er själva nu. Ni behöver en tid då ni går in i ert eget quantum fält. Det är ett stort fält som finns inom er, det är större än ni tror. Jag skulle kunna säga att hela universum ryms där och det är sant på sitt sätt och det kommer ni att förstå en dag när den tiden är inne. Det kan vara bra att låta era kroppar får vila lite extra under den här perioden för det tar mycket kraft och energi att bygga upp en ny cellstruktur samtidigt som den gamla ska helas.

Jag vet att många är otåliga över att gå vidare med sina liv men de har knappt börjat sin resa än. När de förstår innebörden av den här stora förändringen så blir de mer ödmjuka till sinnes. Förändringen är inte tillfällig, den är permanent och Jorden går vidare i sin kristallina struktur och så gör även ni och inget kommer ens att likna det ni lever i nu för förändringen kommer att bli total och den finns endast som en pytteliten vision i eran tredimensionella värld. Eran resa kommer att leda er till skyar som ni inte ens drömt om. Den här förvandlingen kan inte rusa fram den växer successivt fram i era medvetanden och i er förändring av Jorden. Det ena ger det andra, målet är en utopisk värld vars like ni hittills med era tredimensionella glasögon aldrig har sett maken till.

Det blir en underbar och magisk resa. Undret bär du redan inom dig. Värna och ta hand om det och du blir en stor givare till den värld du nu föder. Med detta sagt vill jag önska Er en underbar och magisk resa.

Det är kärlekens tid som är här och jag ger Er all min kärlek

Moder Maria

 

 

Du gillar kanske också...