Moder Maria via Ann Dahlberg, 9 augusti, 2017

Moder Maria

Onsdag 9 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill tacka alla människor på Jorden idag. Ni har med ert mod och med ert tålamod visat vägen. Vägen som går ut ur mörkret och tillbaka in i ljuset. Skuggorna börjar falla mina kära barn på Jorden. De stora mörka skuggorna har börjat falla och skymningen går genom mörkret och in i ljuset igen. Ni står vid den tidiga gryningen och ser ljuset återkomma in i er värld igen. Ni är ljusets barn kära barn på Jorden och ljuset har nu kallat er tillbaka igen till de ljusa varelser ni i själva verket är. Hela ert väsen absorberar nu in mer ljus och väcker er sedan länge glömda identitet. Den ni ursprungligen är och den ni kom ner för att återuppväcka.

Det är en salig tid och nu regnar det ner ett skimrande ljus av guld och silver på Jorden. Det tas upp av era kroppar och väcker upp det som skiner djupt inom er. Den nya världen vaknar först inom er innan den manifesteras i den yttre världen. Många människor har vaknat och deras längtan och drömmar håller nu på att manifesteras i deras yttre värld. Dessa energier påverkar många fler själar som yrvaket tittar upp och börjar följa sina drömmar. Er nya värld börjar vid era fötter och sprider sig långsamt ut i er yttre värld. Det är nu så mina kära barn på Jorden att tusentals människor har vaknat upp och deras drömmar har börjat manifestera sig i deras yttre värld och fler dras som magneter till detta paradis som de just nu har börjat skapa. En Jord med fred och kärlek till alla som bebor den.

I fredens rike kan man skapa mycket som är bra för alla människor, djur och natur. Allt man skapar, skapas av kärlek till en själv och andra som delar samma Jord och som förstår att allt hör ihop för att vi ska må bra, ja för att allt ska må bra som är en del av Jorden. Ni förstår kära barn på Jorden, allt finns inom er, ni har allt inom er att skapa vad ni vill, bara ni skapar det utifrån kärlek. Jag Moder Maria älskar Er så mycket och vet och förstår hur svårt det kan vara att finna kärleken och styrkan inom en själv. Ni behöver dock bara förstå att ni inte är ensamma. Ni har och kommer alltid att ha ett ljus inom Er. Vi era guider och ledare kan hjälpa er att blåsa på det ljuset så att lågan blir större och till slut fyller er själva med ljus från topp till tå. Ni är omgivna av ljus, känn och upplev ljuset inom och runtom er själva, så förstår ni att ni är mer än vad ni har blivit i den tunga densitet som ni har valt att erfara. Ljuset är här nu kära barn på Jorden, det är dags att bli ”ett” med ljuset igen och omfamna dess strålar som vill väcka upp era egna strålar av ljus. Ni är ljusets barn och det är ljusets väg som ni nu ska vandra.

Det är kärlekens röst som nu ska höras över Jorden idag. Det är kärlekens handlingar som ska komma från era händer. Det är kärlekens budskap som återigen ska ljuda över Jorden. Ni är kärlek och ni är älskade bortom allt förnuft. Vi ser era försök att återinföra ljuset på Jorden och vi hjälper er för varje steg ni tar i den riktningen nu. Era tankar och handlingar är viktiga nu så tänk och handla i kärlekens tjänst. Förstå att det var i kärlekens tjänst som ni valde att gå ner till Jorden. Kärleken till Moder Jord och alla hennes skapelser som befinner sig här tillsammans med Er. Alla dessa skapelser sänder er nu all energi de kan för att hjälpa er att förankra ljuset på Jorden och i alla människors hjärtan idag, ja i alla varelser som lever och rör sig på Jorden.

Er kärlek och ert ljus ska nu stråla över Jorden och vi strålar tillsammans med Er, kära barn på Jorden. Var trofasta i ert ljus och var viss om att vi står lika trofasta vid er sida.

Jag strålar nu mitt ljus ner till Er och när jag ser era stjärnögon tändas då fylls mitt hjärta av kärlek för de små stjärnor som ni bär inom er.

Guds kärlek strålar nu ner till Jordens barn och dra dem hem igen till den boning som de alltid tillhört omfamnade av Guds kärlek och vishet.

Jag lämnar er nu och låter ljuset i mitt hjärta falla framför era fötter så att de leder er hem.

Moder Maria

Du gillar kanske också...