Den Universella Modern via Linda Dillon 8 juli 2020

 

 

Den Universella Modern via Linda Dillon 8 juli 2020

Hur Man Pratar med Människor | Universella Modern via Linda Dillon

 

https://tinyurl.com/ycsd5jg3

Det perfekta svaret 100% av tiden är ”kärleken kommer att vinna” eftersom det är sanningen! Men du kan också uttrycka det i termer av omvälvning, osäkerhet, behovet av hopp, behovet av tydlighet, övertygelsen du har att ”vi inte är ensamma”.

En annan vackert inspirerande pärla kärleksfullt delad av Mary från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Universella Modern ~ Hur man Pratar med Människor som inte är redo för den Stora Metafysiska Konversationen

Universella Moder Mary: Hälsningar, jag är Mary, den Universella Modern, Kärlekens Moder, Moder av En och Moder, söta Ängel till dig. Välkommen till detta Råd och till denna Kärlekscirkel. Välkommen till platsen för komfort och vårdande och restaurering, för JAG ÄR din Moder. …

Min planet, denna vackra Ärkeängel Gaia, är i process av att återfödas och bli till. Hon har stigit upp för åratal sedan och är förankrad i den 7: e dimensionen, men det finns fortfarande rensning som pågår – och, som ni väl vet, den största rensningen av alla är med mänskligheten, med detta kollektiv av varelser på planeten i denna tid av skifte, i denna tid av återfödelse, och i tiden för min Paus.

Denna osäkerhet som många har att hantera skapar denna känsla av irritation. Det är lite av en studsande boll eftersom å ena sidan det vi ser är granskningen och återuppkomsten av vad människor – dessa underbara änglar i form – håller så nära och kära till sina hjärtan.

De börjar komma ihåg sina drömmar, sina hopp, och detta är ett nödvändigt steg eftersom ni inte kan – i det här, det som ofta känns som kaos, i denna tid av uppenbarelse – ni kan inte fortsätta, kollektivet kan inte fortsätta, såvida de inte har kommit till denna återtändning av deras hopp och drömmar och deras löften.

Nu är de som är på planeten vid denna tid – självklart inkluderande dig själv, men som ni väl vet är ni pelare och väktare så att ni är i båda ändarna av spektrumet – men under denna tid, även om det finns en återuppblomstring av hoppet, finns det också osäkerhet.

Jag kommer inte att använda ordet ”rädsla” eftersom den har rensats ut ganska snyggt, faktiskt. Men det finns denna osäkerhet i hjärta och hjärna hos många människor om ”Vad kommer sedan?” och ”Hur gör jag för att verkligen få mina drömmar till liv?”

Och det har funnits – och det har varit så länge, utan att folk tänker på det – det har funnits denna känsla av begränsning: ”Jag kanske vill ha det, men jag måste göra det här”, och så finns det denna känsla av irritation. Och så, det är också vad ni plockar upp.

Nu är du, ditt eget söta jag, också irriterad eftersom ur ditt perspektiv saker och ting inte rör sig hälften så snabbt som de borde eller tillräckligt bra! Men om jag trycker på dessa söta änglar för fort, kommer de att känna att det inte är deras val och beslutspunkter som de i sin Gudomliga Auktoritet faktiskt tar. Det kan inte läggas på dem.

Och jag vet exakt hur du känner, kära hjärta, för jag skulle vilja att det hade hänt för ungefär tusen år sedan!

Mary: Att vara med mina vänner och familj, jag kan inte säga för mycket [skrattar] eftersom de bara inte förstår … annat än att ”kärleken kommer att vinna.” Har du några förslag på vad jag annars kan säga som inte skulle skrämma dem?

UMM: Ja, det är väldigt lustigt, är det inte! Å ena sidan vill de bli lugnade, de är nyfikna, de vill veta … men de vill inte veta! [Skrattande]

Och det är där ditt minne och din bedömning som är mycket skarp [kommer in]. Du urskiljer vad de är redo att höra, berätta sedan för dem vad de är redo att höra och gå sedan bara lite längre … inte för långt … men rama in det på ett språk som de förstår.

Nu är det perfekta svaret 100% av tiden att ”kärleken kommer att vinna” eftersom det är sanningen! Men du kan också uttrycka det i termer av omvälvning, osäkerhet, behovet av hopp, behovet av tydlighet, tron på att du anser att ”vi inte är ensamma”. Du behöver inte utvidga det mer än så – att det finns en essens som de flesta förstår är Gudomlig och att vi inte är någon avlägsen gudom; att vi inte är någon straffande kraft; att vi är den snälla och kärleksfulla familj som arbetar med mänskligheten för att hjälpa dem att komma dit de vill komma.

Du kan prata om vad du vet – och kommer i allt högre grad att komma ihåg nu när vi har talat om det – om hur styrning, i avsaknad av ett bättre ord, måste vara rättvis. Ta det så grundläggande som detta. Det handlar inte om det här partiet eller det partiet, som har rätt, som har fel, vem som ljög, vem som berättade sanningen – inget av det.

Det är precis vad som är rättvist, vad som är till hjälp, vad som är snällt, vad som hjälper människor i skyttegravarna att resa sig upp, att kunna … inte leva i storslagenhet eller inte heller ansvarslöshet för den delen… utan att kunna ta hand om sig själva och sina familjer.

Prata inte om eliterna eller någon sådan sektor, utan prata om behovet av att sektorer i samhället, mänskligheten, inte skall vara så långt före eller så långt efter att vi inte kan nå varandra. Så fortsätt att föra det tillbaka till detta träd av kärlek, generositet, hopp och rättvisa.

Skärp sedan till det och säg, ”Du vet, jag tror på en kärleksfull Gud och jag pratar hela tiden med Henne/Honom … och du vet, ibland känner jag att de svarar.” Det är att skärpa [till], men inte dit de inte kan tro på det.

Och sedan nästa gång kommer de att säga, ”Du vet när du sa att du ibland pratar med Gud och han svarar, vilken typ av saker känner du?” Och det startar en konversation utan kraft. För om den tvingas på kommer det att bli reaktion och uppror eftersom det är individerna och deras erkännande av deras auktoritet som vi vårdar.

Mary: Så många människor i mitt liv är invecklade i politik [skrattar], vilket gör det svårt. Men jag hör vad du säger och att ett mer generellt sätt att närma sig det jag vet och det jag har bedömt är bäst för alla är vad jag behöver prata om.

UMM: Ja, eftersom uppdelningen, särskilt i ditt land för tillfället, är destruktiv – och inte destruktiv när det gäller kreativ förstörelse, men helt enkelt destruktiv när det gäller att skapa friktion – och det kommer inte att få någon någonstans.

Du vet, du är väldigt, väldigt skarp, söta du. Du är blå, du är en kommunikatör, och du är väldigt skarp på att bedöma, lista ut var någon är, oavsett om det är en politisk, ekonomisk, hälsomässig eller pandemisk konversation. Du vet var människor står och därför, det du gör är inte att att prata med dem från var du är utan från var de är.

Och så drar du deras uppmärksamhet till: ”Du vet, en av de saker jag har tänkt på är det här … Har du tänkt på det så, eftersom jag gillar att tänka på det på det sättet?” Då tror de att det faktiskt är deras idé, inte din.

Mary: Jag har undrat över Donald Trump. Jag vet att han är en spegel. Jag skickar kärlek men jag måste säga att jag inte gillar hans beteende! Men hur som helst, jag vet att han är en spegel för oss och jag har tänkt på att säga det när det dras upp … eftersom det dras upp mycket!

UMM: Det är en pågående och, kanske vi säger, överstimulerad konversation som har skapat uppdelning. Och ja, du har helt rätt. Och ja, från en medkännandeplats inser du att han är mycket i sitt ego, men han är spegeln – han är spegeln för avvisande och vad som behöver förändras. Och så på det sättet, även om det är en svår roll, spelar han en roll.

Så det är ett inlärningsverktyg om hur man inte ska gå vidare och vad som måste skiftas eftersom det inte kan vara så. Detta är avsett [att vara] … det kommer att vara en Planet av Kärlek, en interdimensionell verklighet. Så där kommer det inte att finnas utrymme för denna typ av egoistiskt beteende. Det är väldigt enkelt när vänlighet helt enkelt blir den verksamma principen och det är något som människor kommer ihåg.

Och under denna tid av denna pest, vad ni ser är att människor kommer ihåg vänlighet. Nej, inte alla ännu – och jag kommer att fortsätta min Paus, in och ut, tills de gör det! Men de kommer ihåg att de vill bli behandlade med vänlighet och omtanke samt att vara vänliga. För ofta i kollektivet, när någon tänker på vänlighet, säger de: ”Åh, jag vill inte utnyttjas; Jag vill inte bli lurad, ”och det är absurt, bortom [absurt].

Så det du gör, söta, i alla dessa samtal – faktiska och väldigt subtila därför att du är fyrbåken – är att du utstrålar de egenskaper som i själva verket kommer att förankra Nova Earth. Och det är också återkomsten till familjen, inte vad du tänker på som enkla traditionella strukturer utan sammankopplingen, tillförlitligheten, dina gå-till stöd. Och från det paradigmet sprider det sig ut.

Så det verkliga viruset är vänlighet och kärlek!

Mary: Jag gillar det!

UMM: Det är en smitta av den största magnituden!

Och det här är den andra saken. När du har dessa samtal – och det gäller alla dina interaktioner – desperationen … för det har blivit ett kollektivt drag … desperationen att kontrollera. Du kan inte kontrollera en annans [val].

Du kan peka ut vägen, som du så ofta gör, men att försöka kontrollera eller manipulera någon annans val – även när du inte håller med dem, även när du vet, särskilt med ditt minne, att det leder till katastrof – går du medelvägen.

För vad människor gör är att släppa den falska tanken, det falska kontrollparadigmet och verkligen anta samarbetet snarare än kontrollmodellen – och lära sig att lita på det, vilket är ett monumentalt skifte.

Nej, söta ängel, det tar inte ytterligare tusen år. Jag är fast besluten – detta är året av förändring!

 

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...