Moder Maria via Ann Dahlberg, Lördag 17 oktober 2015

 Modermaria2

Moder Maria

Lördag 17 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag hälsar till Er alla idag. Jag har kommit för att prata om tiden som är i antågande. Det är en turbulent tid som vi nu befinner oss i. Både det goda och det onda möts på olika villkor. Det positiva är dock att det goda vinner mer och mer terräng. Med det goda menar jag kärleken till sig själv och andra, det onda står för rädslan och hatet till sig själv och andra.

Människorna håller nu på att lära sig och förstå hur kärleken fungerar och det tar alltmer plats i människornas hjärtan. Rädslan och hatet får ge vika för medkänslan och toleransen till sin nästa. Ni är på god väg att bemästra alla era känslor och vi är så stolta över Er häruppe. Det är ingen lätt match att göra i den tunga energi som ni befinner er i. Att höja sin vibration i denna tunga energi kräver sin man. Kärleken är svaret som ni alla har hört så många gånger. Det kan dock upprepas, då man ofta glömmer bort att lyssna till sitt hjärta där kärleken bor.

Vi har ofta så mycket runt omkring oss, så vi glömmer bort den viktigaste vägledningen vi har. Kärleken som bebor vårt hjärta och som glädjefullt och med stor entusiasm vill visa vägen för oss. Hur många har lyssnat på sitt hjärta idag? Suttit en stund i stillhet och lyssnat inåt för att höra den kärleksfulla rösten viska sina visdomsord, för att få oss att gå den väg som vi har valt men sedan glömt bort. Det är som att träffa en kär gammal vän igen. Missa inte chansen att få den vägledning som du så väl behöver och förtjänar att få.

Jag, Moder Maria värnar om Er alla och försöker på alla sätt få er att lyssna, så att så många som möjligt har en chans att vakna. Det är dags att vakna nu barn på Jorden. Ju fler som vaknar, ju fler kan hjälpa till att väcka dem som sover djupt. Mitt hjärta är fullt av kärlek och jag vill att alla mina barn ska få en chans att vakna, nu när transformationen av jorden börjar att accelerera i en högre hastighet. Ju fler kärleksfulla hjärtan, desto fler gnistor av kärlek sprids det ut över världen.

Många fler kan då fånga upp dessa och börja sin egen transformationsprocess. Många hjälpare runt dessa kan göra så att uppvaknandet går lite fortare. Hjälp till självhjälp är vad många kan behöva när man nyss har vaknat, men det största arbetet kan man bara göra själv, då vi alla har olika vägar att gå. Även om vi skulle ha samma erfarenheter, så kan vi ha olika upplevelser av dem p.g.a. andra erfarenheter som vi haft tidigare. Lyssna – vad det är för hjälp de vill ha innan ni hjälper, så ger ni dem den bästa hjälpen.

Jag ville prata om detta idag eftersom ett stort uppvaknande är på gång och ni som är vakna eller är har börjat att vakna har en viktig roll att fylla. Många kommer att söka er hjälp och då behöver ni vara beredda på att hjälpa till. Det är viktigt att ni är så lugna och kärleksfulla som möjligt.

Förklara – om de vill ha förklaringar.

Trösta – om de vill ha tröst.

Var förstående – om de vill ha förståelse.

Listan skulle kunna göras lång, men ni får låta intuitionen vägleda er här. Förstå ni nu hur viktigt det är att stilla sig i sitt hjärta och lyssna inåt. Vägledningen finns där för Alla!

Med dessa ord lämnar jag Er i stor kärlek och med hopp om ett snart återseende.

Moder Maria

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...