Moder Maria via Genoveva Coyle, 21:e september 2017

Moder Maria via Genoveva Coyle, 21:e september 2017

 

 

Ni, Mina underbara mästare av ljus, gör ett fenomenalt jobb mad hålla fast vid platsen av kärlek och trygghet för alla … 

Hälsningar Mina söta Annas! Jag är den Universella Moder Maria, Moder av förändringar och de nya vägarna, Moder av hopp och kärlek, Moder till alla. Jag är här med er, mina älskade barn. Jag är här för att hålla er i Min varma famn och i Mitt hjärta. Jag är här för att försäkra er om att ni är på väg rakt mot ljuset, och att ni klarar det otroligt bra.

Ingen sa någonsin att det skulle bli en lätt uppgift, att åka med på Min Tsunami av Kärlek, men ni, mina underbara mästare av ljus, gör ett fenomenalt arbete för att hålla fast vid platsen av kärlek och trygghet för alla, vilket ger hopp och fred, samtidigt som ni expanderar era hjärtan och ger hjälp till de behövande.

Alla känner sig fridfulla i er närvaro. Alla känner sig mycket bättre efter att ha fått näring och blivit omfamnade av er kärleksfulla och uppfriskande energi.

Det är er osjälviska givande natur, det är önskan att tjäna och hjälpa andra som får er att gå ur sängen, och ger er styrkan att fortsätta, även när ni känner er utmattade och utslagna av de intensiva energierna, och de uttröttande effekterna från det oändliga frigörandet och rensningen av det gamla. Därför försöker ni, även när ni känner er låga och i viss mån förvirrade av händelsernas utveckling under er resa, förstå och trösta andra först, inte av skyldighet och martyrskap, utan för att ni förstår de Universella Lagarna; ni minns att det är genom givandet som ni får, utan att ni ens bett om det eller förväntat något i gengäld.

Det tar bara några sekunder för er att skifta fokus, till att ge och skicka ovillkorlig kärlek till någon annan, och då fylls ni direkt med styrka och uthållighet.

Det blir lättare för alla er, om ni vänder er till mig och ber om hjälp och styrka, eller till era bröder och systrar i de högre rikena, någon enskild eller hela Rådet av Kärlek. Men det känns ännu mer tillfredsställande och kraftfullt, att ansluta till den alltid närvarande Källan på egen hand, och sedan ta ner den till er själva och andra, med dess kärlek och energi som ni kan behöva hela tiden. eraoflight.com

Det betyder inte att ni är ansvarslösa, att ni inte tänker på era egna behov eller problem eller att ni sätter andras behov före era egna. Inte alls, älskade ni! Det ni gör, öppnar verkligen era hjärtan och låter kärlekens flöde komma till hjärtat av er själs bröder och systrar, med en äkta önskan och avsikt att trösta och lyfta dem, och på ett fristående sätt hjälpa till, med det högsta goda för alla inblandade.

Detta får er och mottagaren av de kärleksfulla tankarna, att bli Ett i hjärtat. På detta vis blir ni direkt anpassade till den Gudomliga Viljan. Och eftersom ert hjärta är öppet, får ni styrka, visdom och kunskap, för att möta utmaningarna och växtvärken från er expansion; utan att direkt behöva fokusera på att slåss mot, eller motstå dem.

Så här kringgår ni ert ego. På det här sättet hjälper ni andra, som kommer att känna en enorm inverkan och ett energetiskt skifte av att bli upplyft till det Eniga hjärtat, även om det inte blir en synlig och signifikant fysisk förbättring, i den omedelbara verkligheten.

Ni gör det, älskade ni, ni för hit och kanaliserar Min kärlek och Mitt ljus till alla! Ni fullbordar era djupaste önskningar och Min dröm, precis som ni har lovat.

Ni är så älskade och uppskattade, ni är hedrade och älskade mer än ni någonsin kan föreställa er.

Jag lämnar er nu i frid, men jag är alltid med er!

Farväl.

 

»Källa – Kanal: Genoveva Coyle

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...