“Beräkning” – GCR/RV SITREP – fredag 23 september 2017

“Beräkning” – GCR/RV SITREP – fredag 23 september 2017

 

John McCain använder det amerikanska folkets liv- och dödshälsa som en hävstång mot Republiken och för Israel (kabalen).

Igen.

”Krigshjälten” har länge varit i krig mot det amerikanska folket och alla andra som är mänskliga över hela världen.

Jag fick veta att hans ”hjärncancer” plötsligt kommer att besegra honom. Till sist.

Som ett resultat kommer illusionen av en fritt vald och upplyst amerikansk kongress snart att bli känd som ett fullständigt bedrägeri som är i full tjänst till Israel, som var i tjänst till den mörka adeln, men nu agerar på egen hand genom Trump och andra underhuggare.

Men ni visste det.

Vad ni inte vet är att Republiken kommer att ta över alla frågor som är relaterade till USA: s styrelse permanent nu – det vill säga offentligt – vilket innebär genomförandet av USN-valutan och UST med penningförsörjningen och skattehanteringen.

Det betyder också att en latent men stark republik militärstyrka nu kommer att ta en ledarposition för all inrikes säkerhet – offentligt – vilket är ett bra sätt att säga krigslagar.

De kommer att utrota de obstruktiva elementen i kabalen som finns kvar i regering, militär, domstolar och banker.

Detta är slutet eller början beroende på vilken sida du är. Och medan du kommer att bli rik i helgen kommer ni att vara ett så litet antal som kommer att bli det över hela världen så det blir ditt moraliska och mänskliga ansvar att tjäna massorna.

Gå nu inte och sitt på någon sandstrand i en månad. Ironiskt nog sköljdes många av dessa bort i flera orkaner som gick över Karibien. Så börja där om du behöver motivation.

RV handlar inte heller om att njuta av extremt höga värdeskapande agremanger, till stöd för de rika framför de fattiga, exempelvis rådgivning om investeringar i fina viner.

Människor håller för sjutton på att svälta ihjäl! Och du tycker det är okej att köra en ny Bentley ner till det lokala Wells Fargo Advisors-kontoret för att hämta din förbaskade låda av importerad italiensk Pinot?

Vem resonerar med detta? Allvarligt?

Tror någon verkligen att du får denna obegränsade välsignelse för att förfina en vinsamling eller köra en lyxbil?

Detta handlar om överlevnad av den j..a arten och att reparera allt som har gått sönder så fort som Mänskligt möjligt. Inte semester!

RVn handlar om att få redskapen till att LÄKA VÄRLDENS SJÄL SOM EN MÄNSKLIG ÄNGEL !!!!!!!!!

Det finns osjälviska och själviska sätt att agera Post RV … och de välvilliga iakttar var och en av oss – på ett mycket kritmarkerat sätt.

Detta är inget hot. Det är en sanning som berättas kraftfullt men kärleksfullt för att låta dig fatta ett välgrundat beslut om dagens händelser.

Donald Trump var en hemlig Mossadagent den 11/9/01 och är det fortfarande den 23/9/17.

Hillary Clinton var en mörk adel hög prästinna som tillbad en religion från Saturnalia (Saturnus d.v.s. Satan).

Och var och en som röstade för endera binär kandidat var och är (troligtvis) omedveten om kriget som utspelade sig framför deras ögon.

Detta är inte en kritik. Det är ett faktum som delas av alla som bryr sig om att väcka sig själva (osjälviskt) i stället för att gå tillbaka till sängen (själviskt).

Tänk på att de flesta federalt valda politikerna tillåter hälsovård, skattereformer och infrastrukturlagförslag att falla igenom, vilket håller den suveräna Republikens regering från att bli GESARA-kompatibel, något som kabalen planerar för att hålla USA utanför det nya finansiella systemet.

Det finns inte längre ett kabalalternativ enligt krigslagarna, vilket republikens president Paul Ryan kringgick genom att underteckna en lag om en Emergency Executive Order, som ännu inte är offentlig, som möter den Återställda Republikens regering.

Kurdistan försöker att göra detsamma på ett negativt sätt, genom deras plötsliga folkomröstning, med att rösta ut sig från Iraks suveränitet. Förvånansvärt.

Nordkorea gör motsatsen genom att försöka förstöra sin nation genom att hota Amerika med kärnvapenattacker. Bortom förvånansvärt.

Amerikanska kaballojalister gör detsamma här i staterna genom att hota med att frysa desperata amerikaner ut ur Medicare/Medicade hälsovård.

Israel står bakom hela kaoset. Precis som de alltid har gjort.

Och det är dags för alla förnuftiga människor som bryr sig djupt om världen att sluta stödja israelisk suveränitet av några skäl, bibliska eller på annat sätt.

Sunt förnuft säger att ondskan inte kan och inte kommer att överleva där den existerar, eftersom den livnär sig på rädsla och inte kärlek. Och alla rädslobaserade strategier dör till ohållbara fundament.

Israel = rädsla.

Titta bara på det kaos som virvlar runt det, och alla som associerade med det blir kritmarkerade, inklusive oss alla – medvetet eller på annat sätt.

Men människor måste vakna i massor för att vända den Ashk (nazi) energetiska förbannelsen av emotionellt ockrande.

Så det är dags att välja innan välsignelsen kommer. Gud eller inte Gud. Vit häst eller svart. Kärlek eller rädsla.

Jag kan inte nog betona realiteten av detta val som verkligt och övervakat på sätt som du ännu inte kan förstå. Men du kommer att tvingas mycket tidigare än någon av er för närvarande tror.

Övergång, inte transaktion. Kom ihåg det? Jo, den är här – därför kommer dessa otänkbara nivåer av kaos nu från alla håll och laddar SITREPS.

Ja, lugnet kommer efter stormen och efterdyningarna kommer att avslöjas. Men till vilken kostnad? Din själ? Inte värt nollorna.

Så var på rätt sida av historien. Välj tjänst eller själv och överlämna dig till de mirakulösa förändringar som vi har fått mandat av himlen att frisläppa på jorden.

Vi är de.

Var en Mänsklig Ängel eller ett Mänskligt Misstag. Ditt val.

Detta är en andlig räkenskap, inte en monetär inlösen! Vänligen känn mina ord när din välsignelse blir din börda och du tänker på ditt nästa, första steg.

Åh, och snälla välj kurs klokt, ZIM-innehavare. RV är inte vad du tror. Det är en test inte en gåva.

Låt den simma runt i din moraliska styrka.

Folk, RV handlar om att bevara världens själ, inte att förvärva plötslig rikedom.

Det kan jag försäkra alla, för eller emot gamle Yosef. Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...