Moder Maria via Pamela Kribbe, 18 augusti 2022

 

Moder Maria via Pamela Kribbe

18 augusti 2022

Den Ovillkorliga Kärlekens Energi

 

Kära vänner, jag är Moder Maria.

Jag är här för att lugna er och låta er bada i en energi av sötma och mildhet.

Det finns mycket kärlek åt er här, men det svårt för er att acceptera detta, eftersom det finns ett motstånd i er mot att ta emot kärlek. Ni är alldeles för hårda mot er själva, för ni är rädda för att ta emot.

Ni har lärt er att göra ert bästa, att sätta press på er själva, att vara kritiska mot er själva, och att tro att ni är bra bara om ni arbetar hårt och producerar. Ni gör detta också när det handlar om ert inre liv, era inre tillväxtprocesser, så ni agerar som tuffa uppdragsgivare.

Jag vill bringa energin av ovillkorlig kärlek till er, så ni kan slappna av i att bara vara som ni är. Allting i er är bra, allting i er tillåts leva och visa sitt sanna ansikte.

Känn energin av kärlek som nu omsluter er som ett mjukt blått ljus. Slappna av från alla ansträngningar och all plikt. Slappna av i ljuset av den ni verkligen är, ert djupaste ”jag”.

Ni är bra som ni är. Ni är som änglar vilkas vingar är brutna eller delvis paralyserade, ni har snubblat och nästan fallit till marken. När ni befinner er i en sådan position för länge glömmer ni att ni är änglar och att ni kan flyga, att ni är fria från lagarna på Jorden, lagarna om materia, rymd och tid.

Jag ber er nu återansluta er till ert eget ängla-själv. Gå till ert hjärta och bli mycket öppen och öm på insidan.

Rikta er uppmärksamhet till ert hjärtas center, där det lever en himmelsk energi som direkt för er samman med ert ängla-själv. Låt en stråle av ljus, hopp och kärlek penetrera ert hjärta.

Ni förtjänar det så; ni har arbetat så hårt. Låt detta ljus flöda genom ert hjärta, er buk, ert bäcken och era ben.

Anslut er genom ert hjärta och ert ängla-själv till de himmelska sfärer som inte alls är långt borta. Ni känner dessa sfärer, eftersom de är ert hem där ni hör hemma. Ni har kommit från dem för bringa deras ljus till Jorden, inte bara för er själva, utan också för andra. Men ni kan bara göra detta glädjefyllt om ni tror på er själva: er egen godhet, er egen renhet.

Föreställ er att en ängel står bakom er och omsluter er med dess ljus. Se på er själva för att se om det finns något ställe i ert energifält där ljus är speciellt behövligt, och för er uppmärksamhet till det stället.

Låt ljuset flöda där och lita på att det gör sitt jobb. Jorda er ordentligt en stund. Känn era fötter stadigt mot marken så att det ni upplever som ljuset – den subtila, essentiella energin av ert ängla-själv – är bra jordat i er. Känn fastheten i er kropp och Jorden. Jorden är fullt kapabel att ta emot och leda ängla-energi, eftersom Jorden själv också är en ängel.

Ibland uppfattar ni en kontrast mellan den känsliga energin i ert hjärta och den kärva verkligheten i världen. På ett sätt är det så, men Jorden själv är inte kärv. Jorden själv är mycket subtil och naturlig, precis som ni.

Så, lita på Jorden och Jordens rytmer och mönster, och er kropp och dess känslor och vägledning av energier. Känn er hemma här. Känn hur de högsta energierna i er fullständigt bebor alla er kropps celler i en glädjefylld dans med Jorden.

Ni kanske tänker: ”Jag är för liten, för skör, för känslig”, men det är ett misstag att tro det.

Kraften i ert sanna själv är omätligt stark och stor. Kärlek är den största styrka som finns.

Och så småningom faller alla skuggor, all kraft och maktmissbruk bort. Allting blir överflödat av kärlek, eftersom kärlek alltid vinner.

Därför, var inte rädda att vara era sanna själv i den här världen.

Det är mycket nödvändigt också för Jorden, att det finns människor som vågar vara detta. Ni behöver inte vara det för andra, var det bara för er själva, även om det verkligen gör skillnad för andra.

Tack för att ni finns här.

Översättning: Markku

You may also like...