Ärkeängel Michael via Ailia Mira, 18 augusti, 2022

 

Kära ni,

Vi hälsar dig i kärlek.

Vi finns här för dig.

Det säger vi ofta. Nyligen.
Vi menar det. Vi finns här för dig!

Kontakta oss när du vill. Vi ansluter gärna.

Det inre utrymmet inom var och en av er förfinas nu. Det inre ljuset expanderar och du har känt briljansen i det, intensiteten i det, som är helt annorlunda än du har känt tidigare. Låt er själva hjärta-mjukna och öppna nu. Vi ska tala.

Ljuset inom dig accelererar nu. Och mönstret som behövs för att skifta in i oändlig tid vävs in i ditt väsen. Inom din medvetenhet. Detta kommer sedan att replikera i din fysiska form, naturligtvis, på egen hand, när mönstret har lagts ned. Du behöver inte göra någonting, förutom att vara avslappnad, utvilad, bevattnad…

Att äta måltider som inte är för tunga och röra på kroppen när det känns rätt kan stödja dig i detta.

Det finns mycket att göra på de inre planen, men viddheten av att vara och närvaron inom dig som är din evighet, skapar förändringarna nu. Din roll är att tillåta dig själv att förändras, att lyftas. Att vara så mjuk som du kan om din identitet nu, och om vad du tror kommer att hända.

Om möjligt vore det trevligt att ha öppet och se vad dagen bjuder på. Varje dag. Och hela dagen. Var som om du är medveten om att det finns en historia av att förvänta sig att saker ska vara desamma, eller på ett visst sätt, men du har släppt det. Om du kan komma ihåg detta val att vara öppen för vad dagen ger dig, och även erkänna att du är öppen nu, välkomnar det som kommer och det som är tillgängligt för dig, kommer detta att ge dig frid.

Delta varje dag som om du känner att det här livet kan överraska dig, att du vet på någon djup inre nivå att mer kan hända. Att livet och ditt liv kan öppna sig mer, när som helst, var som helst, medan allt händer – och du är redo för det! Du är villig att flöda fritt och är öppen för vad som händer. Det skulle vara användbart.

Också?

Spendera tid på att bara vara, och njuta av stillhet och vila och tystnad. Lägg märke till din kropp och hur den känns. Gör dig bekväm. Njut av din kropp och ge den allt den älskar.

Njut av att vara fysisk. Tillåt dig själv att vila djupt och slappna av. Njut av dina sinnen.

Fira skönheten, det enorma överflöd runt omkring dig. Det är också användbart just nu.

Att älska dig själv är något du blir väldigt bra på. Mer och mer är du snäll mot dig själv! Vi är så glada att se detta. Du känner dig också ganska fridfull och lugn. Detta är också underbart att se. Det är lämpligt. Och det hjälper ditt liv att kännas sött och stadigt.

Gör det som kräver dig. Skapa skönhet, ta in naturen, dina vänner, dina husdjur, dina måltider, din underhållning, ditt arbete och njut av din upplevelse. Vi säger inte för mycket om hur allt detta utvecklas, på de inre planen, för att tänka på det hjälper inte för mycket just nu.

Vad hjälper? De saker vi har nämnt och vi skulle säga detta, som vi är medvetna om är något överflödiga, men ändå kommer vi att säga det ändå: att älska dig själv med den mest generösa och milda och söta omvårdnaden är ett vackert och anpassat sätt att vara med Allt som är. Det skulle vara jättebra just nu. Och även att önska andra väl. Föreställ dig att allt kommer att förändras, försiktigt, och när var och en av er är redo och öppen för detta.

Vet att du är precis där du behöver vara för att få den upplevelse som Oändligheten vill ha. Ditt Större Jag som älskar dig väldigt mycket, vem är du, vägleder denna upplevelse nu, din upplevelse av denna stora utveckling. Denna förändring till återgången till Enhet, som initieras, i form, i din värld och i din art, nu. Det händer. Det utvecklar sig vackert och du spelar din roll. Och vi tackar dig.

Så skicka kärlek till varandra. Le mot dig själv i spegeln. Älska dig själv lekfullt och med värme. Önska varandra det bästa. Njut inte av någon som lider, eller av någon slags idé om dom eller rättvisa. Släpp alla smått av självbelåtenhet som du kan hålla fast vid. Det som händer är FÖR ALLA. Vet att allt är en del av denna härliga EN som vi är. Och alla själar vet detta och så djupt inom varje människa finns ett briljant evigt ljus som lyser fram. Även om det är något, eller du tror, ​​kanske mest ignoreras, eller till och med något gör uppror mot. Eller vi kan lägga till tanken – misstroende.

Tänk dig att? Med medkänsla, överväg det. Föreställ dig att den där vackra tydliga sanna rösten inom dig blir ignorerad eller behandlad med misstro. Föreställ dig vad du måste uppleva livet som om det var så du kände. Skicka sedan kärlek till någon i den upplevelsen. Var generös. Var snäll. Var tacksam.

Önskar att alla människor kan känna sig trygga, ha den härliga känslan av ett inre uppvaknande och känna den STORA kärlek som finns här för dem. Att allt liv på jorden kan öppna sig inåt för sitt eget lysande ljus.

Vi älskar dig väldigt mycket.

Vi är kompletta. JAG ÄR Ärkeängeln Mikael med Rådet för Strålande Ljus.

Du gillar kanske också...