Moder Maria via Sion, 8 mars, 2018

Moder Maria

Internationella kvinnodagen

Idag i er värld firas den internationella Kvinnodagen utan en verklig förståelse av vad det innebär att vara kvinna. I denna värld genom eoner av tid, som alla vet, har denna feminina energi blivit väldigt undertryckt av alla slags lögner och falska argument, att det var Guds svaga skapelse och nästan en bit av Adams ben enligt dess mänskliga historia. Jo, kära bröder och systrar, ingenting är längre från sanningen än detta.

Den feminina energin är Faderns komplementära energi och den är livsgivande genom hela universum, hon är den som ansvarar för att skapa liv i alla dess former. Den Stora Modern som vi alla känner henne är den vackraste varelsen som kan existera, full av kärlek, ömhet, frid och ljus som upprätthåller allt liv i universum.

Den feminina energin är skaparen av världar, växter, djur och alla levande varelser som idag finns i universum. Hon är livets gnista, hon fick denna underbara livgivande gåva när den gavs till ALLA kvinnor och honvarelser i alla hörn av universum. Var och en av dem bär samma gåva, samma livsgivande gnista full av skapande energi för att uppfylla Faderns mandat att växa, föröka sig och fylla jorden. Det är livet självt.

Alla av er är livet självt, alla är välsignade med Moder/Fader Guds frö för att bli livsbärare, och så attackerade, minimerade, torterade, slagna, förlöjligade, förslavade, dominerade och allt detta för att ni inte skulle kunna uttrycka storheten av de som ni är, alla systrar av ljuset och den sanna kärleken. Och varför säger jag den Sanna Kärleken?

Eftersom kärleken som ges till majoriteten av er på denna planet inte hedrar vilka ni verkligen är. Ni är alla den Heliga Gral som mycket har eftersökts på er planet och aldrig har hittats därför att var och en av era kvinnor bär den Heliga Gralen inuti kroppen i sin välsignade livmoder.

Som jag sa, ni är mottagare av Faderns gudomliga frö och ni är livgivare, accessportalen för varje gudomlig själ för att komma till planeten, portalen till livet. Alla era vackra kvinnor är en välsignelse fulla av kärlek, ömhet, frid och ljus med all kreativitet, intelligens och styrka som kännetecknar var och en av er.

Vackra kvinnor av Jorden, alla systrar, vi säger till er att vi alltid är med er och för alltid har varit det, varje steg på vägen i er vandring genom denna jord och detta nu:

INGET MER MISSBRUK FÖR ER!

Förändringen har kommit, den är här nu med er, och denna energi från den Stora Modern som snart kommer att täcka Jorden kommer att ge rättvisa till er alla, era döttrar och era döttrars döttrar. Så att det aldrig mer kommer att bli något lidande för er, mina älskade systrar.

Ögonblicket för den kvinnliga energin är här och nu i er närhet och den kommer att fylla jorden med sin kärlek, ömhet, frid och ljus. Och i ett gudomligt och underbart ögonblick kommer den för alltid att radera förtryck och lidande för miljoner kvinnor av i går och av idag och avsluta detta mörker och fylla jorden med det mest underbara rosa och blå ljus från den perfekta jämvikten mellan det gudomligt maskulina och den gudomliga kvinnan inom varje varelse på denna planet, och sätta stopp för skillnaderna och markera början på den mäktiga Gudens nya era, komplett, magnifik, full av kärlek, ömhet, ljus och frid för evigt. Skapande harmonin och jämvikten mellan dem båda som en vacker dans av ovillkorlig kärlek där vi kommer att dansa tillsammans och sjunga en ny sång!

New Age börjar NU, är ni redo?

Jag är Moder Maria

Drottning av himlarna och Jorden

Förbered er, jag kommer snart

Min kärlek och ljus finns alltid inom er

Meddelande kanaliserat av Sion – Seger till ljuset !!!

 

 

Översättare från spanska till engelska: Ramon

Källa: www.sananda.website

Meddelandena publicerade på www.sananda.website kan fritt skickas av andra Ljusarbetare med korrekt erkännande av kanalen och översättaren samt webbplatsens källa.

 

 

Översättning till svenska: Lars-Eric

Du gillar kanske också...