Moder Maria via Susan Leland, 8 september

Moder Maria via Susan Leland

8 September

 

 

”9/11 Måste Helas för Alla!!!”

Hälsningar, Mina Mest Älskade Barn! Jag kallar er mina barn, liksom alla på denna Jord, för jag älskar er som en mor älskar er. Och även om det är självklart att jag hedrar er Frihet och er fria vilja att utvecklas – var och en av er, enligt era egna val – måste jag säga att jag har Moderns Hjärta, som bokstavligen är överfyllt med Glädje över hur vacker Kärleken är som ni utstrålar, var och en av er !!!

För svaret är naturligtvis givet. Det har det alltid varit från de allra första dagarna. Jag och min familj av Kumara är här, då vi har hållit Ljuset. Och vad är det Ljuset? Det är Svaret. Och, naturligtvis, Svaret är Kärlek !!! Det har det alltid varit; det ska det alltid vara. Och Älskade Ni, jag vet mycket väl att ni alla har känt sorg, smärta, även lidande i detta liv såväl som andra. Och jag är här som en moder för att hålla ut mina armar till er alla, att låta min Kärlek omsluta er och berätta hur välsignad jag är i er närvaro!

Och så kommer jag nu att tala om det som vi särskilt är här för, för att engagera oss i tillsammans. Sedan dess är Kärlek Svaret – det är det enda svaret, inte bara det bästa svaret – det är det enda svaret på absolut varje fråga, varje problem, varje situation som är mindre än Glädje-fyllt. Och det är Kärlek att börja inom var och en av er. Det är för er, Älskade Ni, att låta Kärleken komma in era egna Hjärtan ännu mer. Det finns möjligheter i varje ögonblick av era liv, i varje nanosekund. Det är bara att medvetet öppna era Hjärtan och Kärlek kommer att hällas in !!!

Sannerligen strömmar Kärleksenergi in till alla i denna värld! Och det gäller för er att komma åt den. Nu är det ofta möjligt att fylla er så mycket, att ni kan känna lite yrsel av det, så håll er jordade samtidigt. Kom ihåg att ni är i jordiska kroppar och ni ska hedra era kroppar! Ta in Kärleks-Ljus, men förbli jordade – om ni inte, naturligtvis, väljer att flyga eller sväva uppåt och bort för en tid, eftersom ni kommer att det göra mer och mer!

Detta är vad som väntar er, denna förmåga stiga upp i de Högre Dimensionerna där det finns bara Kärlek. Och i slutändan kommer ni att gå med den del av er som kallas era Högre Dimensionella Själv, som redan finns i alla fall. Och många mysterier kommer att utvecklas, och ni kommer att se ännu en gång att svaret på alla mysterier är alltid Kärlek!!!

Och så vänder vi oss till vår brännpunkt, om ni så vill, och det är naturligtvis den dagen 9-11 i år 2001. Jag var med dem i tornen. Jag var även med alla involverade. Och jag vill berätta detta – de som deltog gjorde det som en del av ett uppdrag, en väckarklocka, om ni så vill. Och även de som orkestrerade händelsen hade ingen medveten tanke att vara i någon form av tjänst till världen, är det i slutändan vad som utvecklats.

Så ber jag att ni hittar Kärleken för dem också. För ni förstår, helande kan inte ske, om det är bara för dem som lämnat sina kroppar, eller som lämnades att sörja. Läkningen måste vara komplett. Det är ungefär som att bada ett barn, ett mycket litet, och det är inte komplett om ni lämnar huvudet ovanför vattnet och inte tvättar det också. Ni förstår vad jag menar med detta. Det finns ingen del av denna händelse som inte förtjänar, och faktiskt kräver läkning, för Uppstigningen förbereds för att fortsätta att utvecklas så snabbt som det går!!!

Ni är alla på Uppstigningens Väg, och ni är ivriga att fortsätta, och att skjuta i höjden. Men det finns många renanden och helanden som måste äga rum i den tredje dimensionen. Och det är mycket snabbare att stiga upp tillsammans, för att höja våra vibrationer tillsammans! Och när jag säger ”vår”, talar jag om att ansluta mig med er, så att jag kan känna er energi. Och jag försäkrar er, era energier är vackra och de är så kärleksfulla! Och när vi förenas, är våra krafter tillsammans, våra energier av Kärlek, kan vi verkligen skapa mirakel!!!

Och på så sätt erbjuda ett specifikt helande mirakel till alla inblandade, och alla som drabbades av 9-11, och det är i slutändan var och en i Världen och bortom Universum!!! Det är för att tillåta läkning i era egna Hjärtan, och sedan dela det genom hela den tredje dimensionen. Och det ska iakttas med stor glädje av alla som bor i Himmelska Ljus Världar, inklusive den del av er – var och en av er – som är permanent där! Således menar jag, ni är eviga och ni är Gudomliga!!!

Det är alltså så vi möts i Glädjen av detta uppdrag tillsammans, om ni vill,   förenade tillsamman som kärleksfulla varelser, allihop, och strålar våra ljus tillsammans. Det fullständiga Sällskap av Himlen är med oss! Vi befinner oss i en mycket speciell Gemenskap – och vi ska höja oss ännu högre under Meditation* – för att erbjuda detta helande till alla på Planeten Jorden, att vi kan vara katalysatorer, om ni så vill, för att läka, särskilt 9-11 och alla de händelser kring det och för hela Mänskligheten och verkligen för alla Kungadömen av Moder Gaia! Eftersom det inte var en i alla Kungadömen, som genom sina förbindelser, inte kände effekterna av den händelsen!!! Och det har fortsatt hela vägen.

Så är det dags, som ni mäter tid, för oss att vända detta till en händelse som ändrar fokus, att låta visdom, och mest av allt, enkelheten av Svaret på allt, alla problemen, alla sorgerna, alla ledsamheter som fortfarande existerar i den tredje dimensionen på Planeten Jorden!

För att låta det Enda Svar kännas i allas Hjärtan, som en början på det stora helandet som måste ske för denna händelse, och faktiskt, för alla problem som fortfarande är närvarande – för allt som håller Mänskligheten och Kungadömen, som ännu åtminstone delvis förekommer i den tredje dimensionen, och därför utsätts för av just dessa problem och besvärliga situationer!

Det är en öppning, en rensning, om ni så vill. Det är att föra in i Kärlekens Ljus, att alla kommer att se inom sina egna Hjärtan och deras visdoms ögon. De kommer att översätta det till sina hjärnor, så att de kommer att vara medvetet medvetna om de förändringarna i energin, av möjligheterna att läka vad än som behöver läkas, och mest av allt, så att de kommer att godkänna för sig själva att tillåta, acceptera och veta Sanningen, Sanningen om det Svar som är Kärlek – ovillkorlig evig och alltid närvarande som den ENDA energi, tillsammans med alla som kommer från den i de Högre Dimensionerna, dit ni är på väg som stadigvarande hemvist – inte bara som besökare – där ni kommer att engagera er på nyare och Högre Nivåer, stimulerade av Kärlek, och kommer tillsammans i Ljuset av det Ett Vi Alla Är!

Och så, mina barn, jag tackar er för att ni är här, för att deltagandet. Och de som kommit för att höra mina ord – det är inte orden som är så viktiga som Kärleken – det är Kärleken som är Svaret, och därför, att känna Kärleken jag har för er och Kärleken som detta Sällskap medför! Låt det komma in i era Hjärtan ännu mer, och var i Enheten av Kärleks-Ljuset i ert medvetande, för att, kära ni, är Vilka Ni Verkligen Är, lika mycket som jag och alla som kommer från de Högre Dimensionerna!!! Och det, Mina Älskade, är Sanningen, och det är verkligheten för oss alla! Och så är det. Namaste! ”

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...