Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 september

Judas Iskariot

Fredag 11 september 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en stor dag för Jordens folk. I vårt perspektiv kan en tid vara en stor dag. Den tiden är ”nu” kära gott folk. Det är underbart att se alla förändringar som sker på jorden nu. Det är små och stora vågor som sköljer över varandra nu. De små vågorna gör inte så mycket väsen av sig, de större kan vara lite mer kännbara. En del kan släppa lite negativ energi vilket genast tas upp av media. De positiva energier som blir gör inte så mycket väsen av sig, i alla fall inte i media. Ändå är det de som transformerar om världen idag.

Inifrån och ut sker denna transformation. Den sker från roten upp till trädtopparna. Rötterna ser ni ju inte men stammen kan nu börja skönjas. När trädtoppen är nådd då är ni klara, kära barn. Då ligger er nya värld vid era fötter och kärlekens tid är inne. Känn glädjen som vibrerar i ert hjärta, för den känner tiden som är i antågande och vet att stunden är inne för kärlekens återkomst. I stillheten i ert inre finner ni den glädjen. Inget kan släcka den elden nu. Den vet att den har triumferat och att glädjens och salighetens tid står för dörren.

Fortsätt med ert ljus alla ljusarbetare, för ni är guld värda, som upprätthåller ljuset på jorden nu. Vågen av ljus ökar med varje större våg som sköljer över er nu. Det är många bröder och systrar som sluter sig samman med er nu.

Det arbetas febrilt på jorden med bättre villkor för alla. Fler och fler människor börjar förstå att det är de som har makten i sina händer. Det är folket som bestämmer, inte några enskilda makthavare. De börjar gå samman i stora sjok nu och ta hand om varandra. Det gläder våra hjärtan häruppe att kärleken och empatin börjar ta över i alla människors hjärtan. Ni värnar och hjälper varandra i de svårigheter som ni har.

Vågen av kärlek kommer att stärka kärleken till er själva och andra. Stärkt av kärlek kommer ni att ha mod och tillit att göra vad helst ni vill och känner för att göra. Vet att vi går jämsides med er och hjälper er att utföra era drömmar. Hjärtat viskar er dröm för er och vi hjälper er att få den manifesterad bara viljan och modet finns, eller det behövs bara vilja, modet kommer vartefter. Så lyssna och dröm mina kära, det är tid för det nu. Det är tid för att få era drömmar manifesterade. Var inte rädda, inget ont ska ske er. Det som ni har bestämt er för att göra, kan ni göra, ingen kan hindra er från att göra det nu. Det är ni själva som bestämmer När, Var och Hur ni ska börja.

Den stora vågen kommer att skölja över er i slutet av september och då får ni vara redo. Redo att hjälpa till med alla dem som yrvaket börjar beskåda världen ur en annan vinkel än de har gjort förut. Det kan vara lite omtumlande att vakna upp på det viset. Ni som läser detta har successivt vaknat upp och på det viset haft lite tid på er. Tänk på det när ni möter dessa människor. Var varsam och ge lite information i taget. Lyssna- vad de frågar efter och svarar på det. Ta det lite pö om pö och allt kommer att bli bra.

Det var all information för denna gången. Jag återkommer med mer information.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...