Moder Maria via Zane, 10 oktober, 2018

Jag är Moder Maria, Gudomlig Moder av Allt i detta Universum och Mor till mina vackra jordbarn. Jag är här för att ge kärlek och stöd för att ta dig till den andra sidan av denna storm, för där kommer många att söka kärlek och stöd när sanningen är uppenbarad. Du kanske tycker att det är för tungt att bära allt själv, men nu kära barn, mina dyrbara ljusbarn, du behöver inte bära allt själv, det finns så mycket hjälp vid din sida om du bara stannar upp ett ögonblick och frågar, om du bara skulle fråga, vi vill bara hjälpa dig, vi tjänar och kära barn det är vad du ska göra. Du ska vara till tjänst för dem som skakas av sanningen och befinner sig vilse i stormen. Du är ljusets fyrbåk, du är min fyrbåk av ljus och jag är här för att stödja er alla, du måste fråga för vi tränger oss inte på. Så snälla räck ut och håll min hand, be om hjälp och vi kommer enkelt styra dig över de stormiga haven. Vi är med dig mer nu än någonsin så snälla fråga om vår hjälp och vägledning. Jag är Moder Maria, din Moder, Allas Moder och jag älskar och stöder dig.
 
Jag ser att de flesta skriver under med sitt förnamn så du kan göra likadant med mig.
Översättare: Bodil

Du gillar kanske också...