Saint Germain via Zane, 10 oktober, 2018

Saint Germain 10 oktober 2018

 

Jag är Saint Germain och jag ger dig ett meddelande idag som är fyllt av kärlek och löften. Det är dags kära hjärta, det är dags att bli framgångsrik och överflödande när du går vidare för att börja ditt arbete, ditt uppdrag som du så invecklat planerat innan du återvände till din älskade Moder Jord. Ja det är dags, det är dags för vaktombyte kanske du säger, det är dags för den gamla vakten att överlämna tömmarna till de som rättmätigt förtjänar dem, och det är ni dyrbara Gaianer, som ni kommer att kallas och som ni kommer att vara kända som när ni blir ett Galaktiskt Samhälle.

För Ja, du är Moder Jord och Moder Jord är du. Du har alla hennes element så fint vävda genom din varelse för att skapa den mänskliga formen som du för närvarande lever i. Ja, du är ivrig att börja arbeta och angelägen om att avsluta det gamla sättet, det gamla sättet att vara och göra, men kära du, om du skulle stanna upp och pausa en minut och reflektera över var du har varit, så skulle du inse att du redan har gjort det, ja det finns några saker som du fortfarande håller fast vid, men det gamla sättet att ”tänka” igenom saker har släppts och nu ”känner” du dig genom de här outforskade vattnen.

Ja kära ni, det har varit en skakig tur och vågorna kommer fortfarande att växa när ni går igenom stormen men ni skall veta att ett vackert tropiskt paradis ligger precis på andra sidan dessa stormiga vatten, för det är vad ni är, ni är navigatörer, fartygets vägvisare, detta skepp är er mänskliga form och haven är er verklighet. Ni är väldigt välutrustade för att hantera vad som helst som kommer till er och det är därför, älskade ni, som ni är markteamet, ni är kaptenerna på era skepp, och ja, som ni vet, ÄR ni kaptener på era egna skepp och dessa skepp kommer närmare och närmare planeten varje dag och varje ögonblick, för det är den tiden, den tiden då allt är avslöjat och sömnen gnuggas ur ögonen på de som fortfarande är omedvetna.

Så var beredda, som ni har fått höra, men jag menar att nu när jag säger var beredda för det kommer att hända, så betyder det att det är ”i gång ” som ni säger. Njut av det eftersom det är stormen som kommer att bringa allt som ni har kämpat för så hårt i perspektiv och i helbild för alla dessa att se, de som varit okunniga om sanningen. Nej, det här är inte en lätt uppgift för dem som är omedvetna, det är därför som ni, frontlöparna, maratonstjärnorna, det är vad ni har förberett er för och det är nu dags att bevittna det skådespel som förändrar denna planet och förebådar en ny Guldålder. Jag är Saint Germain och jag säger var redo, var beredda och mest av allt älska! Ni är där Jordens barn, ni är där.

Källa: Sananda.website

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...