Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober 2018

Per Staffan 11 oktober 2018

Jorden Är ett Stjärnfrö ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni gör så stora framsteg att vi ständigt omkalibrerar de energier vi skickar för att hålla reda på vad vi kan känna att ni är redo för. Det finns ett uppvaknande som sker inom Jordens medvetande som påverkar er alla på några väldigt gripande och oväntade sätt. Ni förstår, Jorden har sin egen uppstigningsresa och väcker kunskapen inom henne om galaxens historia och solsystemets historia.

Hon sätter ihop bitarna, förbinder prickarna och erkänner att hon också är ett stjärnfrö, att alla energier finns inom henne som förbinder henne med alla de andra stjärnsystemen, planeterna och alla kropparna inom galaxen. Och när du plockar upp den energin från henne, kommer du mer sannolikt att lära känna din egen galaktiska historia och arv och känna den i dina ben. Denna uppstigning handlar om integration och frisläppande av illusionen av separation, och det händer på planetnivå.

Din Jord är ditt främsta verktyg och supporter under hela denna process av uppstigning, och därför uppmanar vi dig så ofta att ansluta till henne och känna den resonans du har med henne. Hon tar dig bokstavligen på denna resa genom olika punkter i denna galax, vilket ger dig den stora turnén och hjälper dig att återansluta till dina rötter.

Om du ifrågasätter om du kan ansluta till Moder Jord, uppmanar vi dig att bara fysiskt känna henne. Lägg dina nakna fötter och handflator på hennes yta. Ligg ner på henne om du kan och känner den moderliga kärleken som bara kan komma från en varelse som har hjälpt till att skapa dig och som har sett alla dina livstider på sin yta och fortfarande älskar dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...