Moder Mary via Genoveva Coyle, 26 oktober 2018

Moder Mary, 26 oktober 2018

LUGNA OCH STÖD DITT INRE BARN

Ni är mycket hjälpsamma med att hela era egna och andras barn, och genom denna handling helar ni hela det gamla tredimensionella paradigmet, som är kanaliserat genom Genoveva Coyle.

Hälsningar mina söta Annas! JAG ÄR Mary, JAG ÄR den Universella Moder Mary, Kärlekens och Medkänslans Moder, er Moder, mina söta Annas, och alltings Moder. Ja, JAG ÄR Moder till var och en av er, och jag omsluter och omfamnar er i Min Blå Diamant av Kärlek. Jag fyller er med mitt vårdande och fridfulla väsen nu och för alltid, för jag lämnar aldrig er sida.

Ni kommer till mig på många sätt. Ni kommer för att få kärlek när ni känner er utmattade; ni kommer för en uppfriskande påfyllning av er energi; ni kommer för att rådfråga mig och tala om era segrar och prestationer och jag känner mig upprymd när ni vänder er till mig för att kommunicera med er. Det är en enorm förändring ni gjorde när ni mindes vägen hem till mitt hjärta, ja till mitt och till Faderns hjärta också.

Kan ni känna frid när ni är hemma? Kan ni känna glädjen och friheten av att bara vara? Kan ni känna igen den ovillkorliga och totala acceptansen av sann kärlek, som inte ber om någonting och inte dömer något som ni någonsin har tänkt eller gjort? Naturligtvis kan ni det, och det är därför ni känner så mycket smärta och lidande när andra i er värld, eller till och med i er nära krets och själsfamilje, inte tar detta på allvar.

Men ni förstår också att det är ni som måste släppa taget om behovet av att bli accepterad och inte dömd av andra, för den enda som behöver älska er är ni själva. Kan ni se vilken del av er som ber om villkorslös kärlek och för mer omsorg och stöd?

Ser ni och känner igen ert inre barn som rycker er i kjolen eller ärmen för att få er odelade uppmärksamhet? Ni känner det, men ni har en tendens att inte titta in i den lilla flickans eller pojkens ögon, att titta in i det sårade inre barnet som egentligen bara ber om ett snabbt svar, eller en varm och kärleksfull beröring. Det är inte mycket som behövs för att låta någon veta att den blir sedd och älskad, att den inte är en börda eller ett problem.

Men i den mänskliga kropp som ni nu befinner er i vid denna tid – i det gamla paradigmet – lär sig föräldrar att ge för mycket uppmärksamhet åt distraktioner och till andra ”viktigare och vitalare saker,” snarare än till sina avkommor, och låter sina barn växa upp med fler frågor än svar, med en känsla av osäkerhet och med fler rädslor än hopp, sårade och ofullständiga på så många sätt.

De lär sig att göra samma sak med sina egna barn och sin familj, men för det mesta, och tyvärr, till sitt eget inre barn som bara önskar sig den renaste kärlek som finns att få och deras odelade uppmärksamhet, utan ursäkter och falska löften.

Det krävs medvetenhet och vilja att förstå detta behov i den mest sårbara och känsliga delen av er själva. Mina kära änglar, det krävs inte mycket för att lugna och vårda ert inre barn, att integrera och utveckla honom/henne till en klok och allsmäktig, vacker vuxen … ni själva. För när ni gör detta, läker ni inte bara såren som ni har gömt djupt inne i era hjärtan, utan ni blir den bästa föräldern till ert inre barn som lär sig att känna tillit och öppna sig för livet och skrattet igen.

Det spelar ingen roll om ni har egna barn eller inte, för ni kan vara den förälder som aldrig lämnar, överger eller försvinner ur barnets liv, oavsett utmaningar under er resa här på Jorden.

Sträck ut ert hjärta till alla, mina söta Annas. Sprid min kärlek till alla kära änglar i fysisk form!

Jag kommer att lämna er nu, men jag är alltid vid er sida. Var i frid och kärlek. Farväl!

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

By permission.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

Du gillar kanske också...