Sanat Kumara via Kerstin, 13 oktober, 2018

Sanat Kumara 13 oktober 2018

Förväntan, det är förväntan i luften. Känner ni det? Jag älskar er alla. Vi är så nära varandra nu, så vi kan känna era andetag.

Håll inte andan i förväntan, utan andas, in och ut. Andas in lugnet och kärleken från oss alla som älskar er och från er kära Moder. Er Planetmoder som har varit så tålmodig med er under långa tider. Andas in hennes kärlek och andas in vår kärlek vi finns lika nära er nu som i tidernas begynnelse.

Andas ut allt gammalt som lagrats i era kroppar.Då hjälper ni er Moder Jord också att rena sin kropp. Känn lättnaden i din kropp och i naturen. Försök vara nära naturen så mycket du kan. Krama ett träd, njut av den vackra utsikten, ge kärlek till ditt husdjur.

Lek med dina barn, eller andras. Var själv som ett barn, i dans eller lek. Bestäm att inga sorger eller bekymmer finns, så finns inga sorger eller bekymmer. Då finns nuet, närvaron i stunden, intuitionen i ditt hjärta som leder dig fram, leder dig fram i kärlek till dig själv.

Slut fred med dig själv. Vi alla här älskar dig precis som du är. Du är gudomlig precis som vi är det och som hela Universum är det. Allt är ett och vi är alla komna ur samma källa. Ni har glömt det, men nu är det dags att minnas. Minnas att du är så mycket mer än en fysisk kropp. Du är fylld med kunskaper, erfarenheter och all världens visdom som du hämtat in under många livstider. Utan att värdera eller rangordna dina upplevelser omvandlar du dem nu, i denna transformationen tid, till visdom.

Sanat Kumara

Du gillar kanske också...