Moder Theresa via Ann Dahlberg, 25 december

m_magdalena

Moder Theresa

Söndag 25 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Theresa och jag har äran att få prata med Er idag. Det är en stor ära för mig då jag har ett så varmt hjärta för Jordens folk. Ett folk som jag vandrat ibland och hedrat och älskat. Jag har aldrig tvivlat på Er mina kära vänner. Jag har väntat och förstått att ni en dag ska resa er och ta kraften i era egna händer. Den dagen har nu kommit och mitt hjärta sväller av stolthet när jag nu får erfara vad som händer på vår Jord idag. Det är fantastiskt allt som sker idag och det vilar en sådan förväntan över Jorden. En förväntan av att något stort ska hända. Det är fredens år som snart träder in genom eran dörr mina kära vänner på Jorden. Fred och frid följs åt och ger frid till alla själar. En frid som tränger djupt ner i era själar och är nyskapande i den värld som ni nu tillhör. Jorden förvandlas, ni förvandlas, allt befinner sig i ett omskapande, en ny födelse för Jordens barn.

Mitt hjärta brister ut i lovsång för Jorden och dess barn och jag finns med Er nu, jag hjälper Er nu allt vad jag kan, ty detta är också min dröm som går i uppfyllelse. Denna stora fantastiska dröm som vi alla burit inom oss. Nu är den här och vi välkomnar den med våra öppna hjärtan och sinnen. Lyssna, hör och se, kära Jordbor, er dröm är på väg att gå i uppfyllelse. Möt den, omfamna den, gå med den och var dess tjänare, ty det är allt du har kämpat för i generation efter generation. Tveka inte vid målsnöret mina kära utan ta steget fullt ut nu, ni behövs, alla händer behövs och ni är varmt älskade och välsignade. Ni har många änglar med er nu och de sjunger er sång hela tiden. En sång om fred, frihet och kärlek. Sången kan uppfattas i hjärtat som glädje och kärlek. Ni har säkert känt den många gånger. Det är för att ni inte ska glömma att ni är kärlek kära barn och att det är kärleken ni ska ta fram i ert liv nu, ty kärlekens tid är inne för var och en av er.

Jag älskar Er så mycket och jag vet att vi snart kommer att mötas. Vi är alla beredda på vårt möte med Er kära barn på Jorden. Det är det största som kommer att hända och det mest efterlängtade. Ni är alla så älskade bortom ert förstånd så det kommer att bli ett kärt möte. Mötet närmar sig för varje framsteg som ni gör på Jorden. Det är oåterkalleligt men ni bestämmer takten för hur fort ni kan gå fram i eran egen utveckling och i utvecklingen av Jorden. Ni gör ett fantastiskt jobb och det kan gå fortare än ni anar. När bollen börjar rulla så rullar den bara fortare och fortare. Ljuset blir starkare för var dag och påverkar många själar på vår Jord. Ni blir hela tiden fler som arbetar i ljusets tjänst och min tacksamhet och kärlek är stor och intensiv.

Jag ber med Er, jag sjunger med Er, jag arbetar med Er, ty jag älskar Er så mycket.

Gud är med Er och välsignar Er.

Jag tackar så mycket för att jag fick dela detta med er.

Stor kärlek

Moder Theresa

You may also like...