Moder/Fader Gud via Ann Dahlberg, 22 september, 2017

Moder/Fader Gud

Fredag 22 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Fader/Moder Gud och jag ser er kära barn på Jorden. Jag ser era strävanden, jag ser er rädsla, jag ser era våndor och eran sorg, men jag ser också er glädje, er kreativitet och er kärlek. Jag ser hoppet spira i era hjärtan och jag ser att många människor vänder sina ansikten till skyn med förväntan i blicken. Jag ser dem också blicka in i sina hjärtan för att söka ljuset där. Det är en fröjd att se allt som händer på Jorden idag. Jag gläds med er barn på Jorden, det är en uppvaknandets tid och fler söker nu sitt hjärtas röst. Jag ger det ljus och kärlek för att ni ska förstå hur vackra och kärleksfulla ni är. Ni är mig alla lika kära och jag ser fram emot er ankomst. En stor fest är planerad för detta ärorika tillfälle. Ni kommer att möta alla era fränder där. Känn i ert hjärta att tiden är nära och vet och förstå att jag kommer att ta med Er alla hem. Ni är alla så väldigt efterlängtade och ni kommer att få all den hjälp ni behöver för att ta de sista stegen hem. Ni är omgärdade av ljus och kärlek kära barn, det är en underbar och vacker tid som har börjat nu.

Moder Jord strålar ikapp med ljuset idag, hon vet vart hon är på väg. Hon har sett skönheten i sitt inre. Ni kan också se skönheten i ert inre kära barn, det finns därinne och väntar på er. Det är så fullt av kärlek att det skulle kännas som om ni skulle spricka om ni släppte ut allt på en gång. Öppna gärna en liten bit av dörren varje dag och fyll på med den kärlek som finns där. Till slut upptäcker ni att ni bara består av kärlek och är beredda att gå igenom kärlekens port. Jag väntar där och välkomnar er in. Jag är er Fader/Moder Gud och ni är alla mina älskade barn. Jag kommer alltid att vänta i evigheter på att ni åter ska träda in genom kärlekens port. Min famn är alltid öppen för er och jag kommer alltid att viska kärleksord i era hjärtan. Tiden är kommen nu för många av er att återvända hem och min längtan är större än er kära barn. Det finns inga ord att beskriva de känslor som denna händelse innebär för mig och andra uppstigna väsen som väntar på er ankomst. Det är som om ni skulle ta fram erat vackraste minne och sedan mångdubbla det miljoner gånger. Det finns inga ord för det.

Moder Jord har börjat ta på sig sin nya skrud och hon är oerhört vacker. Moder Jord är en utsökt vacker och kärleksfull varelse som bara vill er väl och som skyddar er så långt det är möjligt för henne att göra det. Era föräldrar kan inte heller skydda er för alla de lärdomar som ni går igenom på Jorden. Det är likadant för Moder Jord. Hon har stark medkänsla för allt ni går igenom, men kan inte göra något då det är eran egen resa. En resa som ni har valt att färdas för att berika er själ och få större förståelse för allt som är.

Den här jorderesan närmar sig nu sitt slut och en ny och kärleksfullare resa tar sin början. Ni är aktade och älskade kära barn på Jorden. Ni har många lärdomar med er som kan hjälpa andra i sina planetariska övergångar. Ni har en stor och vacker tid framför er med mycket ljus och glädje. Jag er Fader/Moder Gud är oerhört stolt över er men jag är stolt över alla mina vackra och kärleksfulla barn. Ni finns och kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Jag sänder ljus och kärlek ner till Jorden för att göra er resa lättare så att ni alla snart kan stiga in genom kärleksporten.

Fader/Moder Gud

Du gillar kanske också...