Möten med Ljusarbetare under augusti månad, 8 juli, 2018

 

Möten med Ljusarbetare under augusti månad:

Malmö

Göteborg

Jönköping

Stockholm

Delsbo

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Juli månad utlovar att bli mycket spännande, eventuellt med ett RV som äger rum i tysthet, förutom för oss ljusarbetare. Detta är dock inte garanterat.

RV kommer att införas synkronistiskt med andra omtumlande händelser och utvecklingar. På det inre planet har säkerligen många känt av energierna, som är del av detta, – ofta en stor trötthet.

På det yttre planet arbetar Alliansen med Trump i spetsen vidare med att ta ned Kabalen. Det kommer att krävas ett visst kaos – inga katastrofer – men omtumlande händelser som får folk, dvs den ouppväckta befolkningen, att fråga vad är det som händer. Det kommer att innefatta större utvecklingar i Amerikansk politik, förmodligen ett handelskrig, samt hur EU och andra globala illuminati institutioner skakas i grunden.

Vi på St-Germain.se har vi inte längre tid att täcka alla dessa utvecklingar i skrift och översatta till svenska. Dels har vi inte resurser och dels är mycket från youtube videos. Jag följer dock detta mycket när och ger en synopsis av utvecklingarna och en analys vid våra möten. För er som inte har kommit på något möte under en viss tid finns mycket ny information.

Vi ber för President Trump att han får fortsätta att rensa ut i träsket i Washington och indirekt i andra delar av världen, samt att arresteringarna snart kan påbörjas – av alla 40 000 plus nu registrerade. I samband med detta kommer RV att införas och förmodligen också ett kraftigt fall på världens börser, vilket berövar kabalen dess återstående tillgångar. Som ni vet är RV det första steget mot avslöjanden. Detta följs av GCR och införandet av NESARA/GESARA, och vidare mot ett Galaktiskt samhälle.

Vi Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikaels svärd som skär bort lögnerna och för fram sanningarna.

In denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss.

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna uthärda bemötandet vi möts med från våra kära vänner och familj. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Våra trogna kanaler Ann Dahlberg och Jeanette Svärdby förmedlar vid mötena det unika perspektivet från Mästarna på ett högst själsgenomträngande och engagerande sätt.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 15 augusti, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Camilla Nilsson leder meditation och ger en kanalisering

Ann Dahlberg ger en kanalisering via Skype

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

GÖTEBORG: 16 augusti, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering: Jeanette Svärdby via Skype

Meditation: Ej klart än.

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

JÖNKÖPING: 17 augusti, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering: Ann Dahlberg medverkar vid mötet

Meditation: Urban Nilson leder en Buddistisk meditation

Plats: Kulturhuset Jönköping – Sammanträdesrummet

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

STOCKHOLM: 19 augusti, 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Jeanette Svärdby kanaliserar Mästarna via Skype

Jill Lindström leder en meditation

Plats: Hälsa Utan gränser, Idungatan 14, 11345 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Odenplan, plus 5-10 min promenad

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

DELSBO: 20 augusti, 2018

Tid: 18.00 – 22.00

Meditation: Ej klart än.

Jeanette Svärdby kanaliserar Mästarna via Skype

Plats: Nya Konditoriet, Storgatan 14, Delsbo

 

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

All betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO, och DEL.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte mer än 6 månader.

 

 

Du gillar kanske också...