Ljusarbetarmöten i oktober månad: Göteborg, Malmö, Jönköping och Stockholm

 

Möten med Ljusarbetare i oktober månad:

Göteborg

Malmö

Jönköping

Stockholm

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Vi har nu satt ihop nya möten i Sverige under oktober månad. Vi har ett möte också i Jönköping igen denna gång.

Vi för kampen vidare som Ljusarbetare och Ljuskrigare. Vi har alla upplevt frustreringar detta år och de senaste månaderna, då vi väntar på mer konkreta utvecklingar i det yttre. Vår inre utveckling fortsätter och vi gör stora framsteg in i Ljuset och med att hjälpa Moder Jord i hennes utveckling. Det är ingen lätt uppgift vi har tagit på oss, men vi är utvalda ”kämpare” som har kommit ned för att hjälpa till och hjälpa kollektivet att höja vibrationerna.

Utvecklingarna i USA fortsätter att vara väsentliga för starten på den Gyllene Åldern. NESARA som införs i USA kommer att bli en konstitutionell modell för resten av världen, skriven av Saint Germain.

Många av er som kommer på mötena har köpt ”valutor”. Vi vet alla att RV, GCR eller valutaomstarten kommer, ingen vet dock exakt när, inte heller våra kära gurus. Vi kommer att använda dessa valutor, efter inväxling, för att skapa en bättre värld.

Vid våra möten oktober ger vi återigen plats för vissa med välformulerade planer och resurser att kortfattat tala om sitt främsta projekt för att på så sätt hitta medhjälpare i gruppen som har liknande intressen. Om vi samarbetar blir vi starkare och vi kommer att ha stora resurser. Om ni vill göra en kort presentation på ca 5 min så hör av er till mig i förväg.

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Detta stärker ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet. Vi har olika Gäster som leder Meditationer och ger live Kanaliseringar.

 

 

GÖTEBORG: 16 oktober, 2017

Kanalisering: Ann Dahlberg

 Meditationer: Börge Höglund ocht Jennyli Gustavsson

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

MALMÖ: 17 oktober, 2017.

Gäster: Camilla Nilsson samt Jens från Soltemplet

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

  

JÖNKÖPING: 18 oktober, 2017

Kanalisering: Ann Dahlberg

Mediationer: Börge Höglund, Lis Jonsson och Ida Davidson

Tid: 18.00 till 22.00

Plats: Källbergsgatan 2a, Jönköping

Transport: Buss nr 1 från Järnvägsstation eller bil

 

 

 

STOCKHOLM: 21 oktober, 2017

Kanalisering: Ann Gripenlöf

Meditation: Alyssia Rydin

Tid: 10.00 – 17.00

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Ropsten. Bakre uppgång till Hjorthagen

Förtäring: Kaféer finns i närheten

 

ANMÄLAN:

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva gör en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

All betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Per8208@yahoo.com. Göm inte att i meddelandet på paypal ange vilket möte ni kommer till. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN och STO.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte mer än 6 månader.

 

 

Du gillar kanske också...