Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 5 juli 2018

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 5 juli 2018

Per Staffan 8 juli 2018

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet, kanaliserat genom Valerie Donner, 5 juli 2018

Hälsningar, jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Jag jobbar heltid med Jordrådet för att hjälpa till med Uppstigningsprocessen.

Det gläder mig att rapportera att allt går bra med er uppstigningsprocess. Saknade delar har satts samman. Massiva mängder med karma har rensats ut. Relationer läks och rensas. Liksom jorden går ni vidare. Ni rensar ut det förflutna och släpper ut vad som inte längre tjänar er. Jorden får vulkaniska utbrott när hon släpper ut smält lava för att rensa enorma mängder av mörker inom sig. Det är inte hennes mörker. Det är ett resultat av vad som har gjorts mot henne. Hon har visat hur kraftfull hon är och hur redo hon är för sin uppstigning. Mänskligheten börjar bli uppmärksam på dessa meddelanden.

Det är en tid på planeten när ni inte kan ta någonting för givet. Förändring är konstanten. Nya tankegångar och konstruktioner skapas nu. De krävs för det högre medvetandet som ni skapar. När tiden kommer så kommer det att finnas många uppvaknanden och gåvor från Galaktikerna och Ljusrikena. Ni kommer att få ta emot. Ni har förtjänat det för allt ert hårda arbete.

Det kommer att finnas många öppningar inifrån jorden och ni kommer att finna att detta är sant inom er själva. Ni kommer att upptäcka många saker som ni inte visste om er själva när de kommer upp till ytan. Ni kommer att återförenas med gamla vänner och familj från tidigare liv. Ni kommer att återförenas med många Mästare, Ärkeänglar och andra. Det kommer att finnas många återföreningar med själsfamiljen tillsammans med den galaktiska familjen. Ni kan även återförenas med några av era förfäder.

Uppskatta varje ögonblick av varje dag. De nya utvecklingarna kan vara som kronblad som blommar på en blomma. Oavsett om du gillar några av avslöjandena eller inte, kommer de att få din uppmärksamhet. De kommer att få dig att undra varför du inte såg vissa saker tidigare. Du kommer att se och känna att du har levat i olika tidslinjer och flera dimensioner. Alla kan verka bisarra. Låt inte detta uppröra dig. Vänligen förstå att denna information är nödvändig för ditt uppvaknande.

Vi fortsätter att övervaka dig och dina framsteg. Vi står redo att ingripa när det är nödvändigt. Vi hoppas att inpränta i er allvaret i dessa tider. Vi har tvingat på detta meddelande till de mörka som fortfarande hänger på. De är rädda och vill förbli i kontroll. Deras dagar slutar och detta är det budskap som vi konsekvent förstärker. Var snäll och förstå att du, tillsammans med miljarder av ljusstyrkorna, tar tillbaka din planet.

Vi försäkrar dig att planen är redo att genomföras bakom kulisserna. Håll dig vaken och medveten. Lyssna på rösten inom dig för din egen vägledning. Hitta din egen sanning bland de många lögnerna. Håll din sanning för dig själv om du inte har andra som du kan dela med. Du kan prata med oss för vi uppskattar din insats. Ditt engagemang är meningsfullt och viktigt.

Ni är vår älskade markpersonal. Vi uppskattar och beundrar er för allt ni är och allt ni gör.

Jag är Mira med massor av kärlek.

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...