Nadina Boun ~ Himlen på Jorden, 9 juli, 2023 

 

Nadina Boun ~ Himlen på Jorden

9 juli 2023 

av Nadina Boun kanaliserar Rådet Inom, 8 juli 2023,

 nowmessages.wordpress.com

https://tinyurl.com/y9ruwuw5

Himlen på Jorden finns inom var och en av er, men ni måste släppa rädslan. Det finns ingenting någon kan göra för att ta bort din essens, ditt Gudomliga Väsen, till sin natur … men du kan stänga av ljuset inom dig genom att tona in på rädsla. Med andra ord, när du börjar titta utanför på mörkret som utspelar sig och identifierar dig med det som allt som finns, tenderar du att förminska Ljuset inom dig, ljuset som vill lysa så starkt och visa dig att Ljuset är Allt som är.

Och vi förstår ~ det är svårt att veta att ingen kan ta bort ditt Gudomliga Väsen när allt du ser omkring dig är mörker och orättvisa. Och det är då det tjänar dig att gå bortom rädslan och släppa taget om den, för det är rädslan som får dig att följa, att kapitulera och ge upp. När du blir hotad gör du det du blir ombedd att göra av rädsla. Men det finns en större plan som har dig i åtanke som ett älskat barn i detta Universum; en plan för din uppstigning, expansion och tillväxt till mer av den Du är. Om du inte samarbetar med den planen kan du kväva din egen tillväxt genom att ge efter för rädslan.

Du måste föreställa dig bättre och se bortom, oavsett vad som kommer, och oavsett hur hemska saker kan se ut i stunden. Allt tjänar dig. Det kan inte vara annat än så, men du måste tro att det finns krafter bortom ditt synliga spektrum; de som arbetar bakom kulisserna i skapelsens osynliga världar som är på din sida. Du måste tro att det finns hopp och ett ljus i slutet av tunneln…att det finns någon tjänst eller nytta för dig i allt som händer och utvecklas.

 Ljusets krafter arbetar alltid oupphörligt för att väcka ljuset inom dig som har dämpats av så mycket mörker.Men mörkret är inte en enhet. Det är inte en kraft i detta Universum, det är bara frånvaron av ljus. Därför uppmanar vi dig att hålla ljuset inom dig vid liv och inte ge efter för rädsla, för allt kan vändas till din fördel, om du bara tror att det är så.

Himlen på Jorden finns i ditt hjärta. Den finns inom var och en av er för att pumpa upp ljuset när ni vaknar till sanningen om vem ni är och till illusionen av mörker. Det spelar ingen roll vilka lagar som är dekreterade. Det är hur du reagerar på dem som betyder mer. I de flesta fall behöver du inte ens dessa lagar när du arbetar från hjärtat, vägledd av Ljus. De blir irrelevanta i den större bilden av saker.

Med andra ord, när du kliver in i ljuset spelar det ingen roll om det finns en lag mot det eller det, för du kommer att upptäcka att du inte kommer att vara engagerad i det ena eller det andra ändå. Och när du kliver in i ljuset spelar det ingen roll vad de tar bort, för du kommer att upptäcka att Skapelsen kommer att tillhandahålla ett annat sätt, så länge du inte ger efter för rädslan.

Kom ihåg att också en säljare skapar en skräckhistoria för att få dig att köpa det han säljer. Köp inte historien och köp inte in i rädsla. Kärlek är verkligen allt som finns. Vänd dig till kärleken. Vänd dig till den plats i ditt hjärta där allt är bra i detta ögonblick.

Vi älskar er alla väldigt mycket. Det är ni som skapar den här världen. Vi är helt enkelt era hejaklacksledare, supportrar och ibland lärare. Men allt det är du, du får all ära! Så var modig, var djärv och var ljus. Att vara ljus är att släppa de tunga sakerna som inte är av ljus; de saker som håller din börda tung.

Var Ljus.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *