Änglarna via Ann Albers, 9 juli 2023 

Änglarna 

Via Ann Albers, 9 juli 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Många av er firade nyligen Independence Day (Självständighetsdagen) – en dag för att fira er frihet. 

Här i himlen, innan födelsen, visste ni att ni var fria och alltid kommer att vara det. Ni visste att oavsett vilken familj ni inkarnerade hos, så skulle ni vara fria. Ni visste att ni skulle vara fria att tänka vilka tankar ni ville, och att ni skulle vara fria att anpassa er själva till vilken verklighet ni ville. Ni visste att i en hög vibration skulle ni vara fria, även från de som försöker påtvinga er sin vilja i den fysiska världen. 

I en avlägsen framtid kommer föräldrar att uppfostra sina barn att minnas och verka inom den vibrationella verkligheten. Men de flesta av er uppfostrades av dem som glömde det, och i sin glömska lärde de er att ni var underkastade åsikter, idéer och dömanden från andra omkring er. I ett försök att behaga andra ignorerade så många av er sina egna känslor, för att tillfredsställa andras krav och undvika att bli dömda. Nu återanknyter ni er med er inre vägledning och litar i större utsträckning på era känslor, och ger er själva den frihet som alltid har tillhört er själ.  

Konceptet att vara underordnad andras handlingar och val kommer från den tredimensionella verklighetsmodellen. Om någon stöter till er så känner ni det. När någon säger elaka ord till er, reagerar ni. Men innan dessa saker inträffade i 3D-världen, var den osynliga energivärlden redan i arbete.  

Ni kan säga: “Jag tycker inte om arga människor. Jag vill inte ha dem i mitt liv.” Och i er arga vibration dra till er fler av dem. Eller så kan ni säga: “Jag tycker om människor som uppför sig och är vänliga och artiga. Det är en sådan glädje att ha kontakt med dem.” Då börjar ni attrahera vänliga människor. 

Ibland fokuserar ni så mycket på situationer som ni helst inte vill uppleva, att ni ramlar rätt in i dem. “Jag är ensam, jag är så ensam.” Även om ni det ni säger är sant, tar ert fokus på att vara ensam upp mer tid än den läckra verkligheten att ha den önskade partnern. I det här scenariot är ni inte inställda på den önskade partnerns vibration. Istället har ni ställt in er på att vara ensamma, och på så sätt förstärkt det ytterligare. 

Förändra er historia lite, så att ni kan förändra er vibration. “Jag ser så fram emot att träffa min perfekta partner. Jag ser fram emot att dela med mig av min kärlek. Jag kan inte vänta med att glädjas åt de saker vi ska göra tillsammans. Jag älskar känslan av kärlek. Jag är kär i kärleken nu!” Se vad som börjar dyka upp i detta fokus. 

“Jag vet inte var pengarna ska komma ifrån. Jag vet inte hur jag ska få dem. Jag hatar att jag alltid ska behöva kämpa. Eller så kan ni tänka: “Jisses, det ska bli skönt att må bättre när pengarna kommer. Jag antar att jag har ett ganska bra liv. Idag är ok. Jag tror att jag ska äta lunch. Mm, lunch är gott. Jag kan åtminstone njuta av den.” I detta fall har ni bytt ert fokus till en ymnig vibration, så mer kommer att komma. Lunch kommer att ge er mer pengar, eftersom ni har använt lunchen för att skifta er vibration till en ymnig sådan. 

“Vart är världen på väg? Jag kan inte fatta hur galet människor beter sig. Jag blev precis avbruten för femtioelfte gången. Förr var saker och ting mycket enklare.” Eller så kan ni säga: “Det finns bra människor i världen. Jag känner så många som försöker göra det här till en bättre plats. Jag försöker göra min värld till en bättre plats. Jag tycker om att vara jag. Jag är åtminstone inte den som avbryter folk hela tiden. Skratt. Tja, jag tänker inte lösa allt det här idag. Jag behöver inte lösa allt. Ju gladare jag är, desto bättre mår jag. Wow, jag mår bättre.” Genom att följa detta stråk av goda tankar, skapar ni en bättre upplevelse av världen. Ni är fria. 

Det goda flödar alltid, kära ni. Kärlek flödar alltid – för evigt i en jämn ström. Ni kan fritt tona in era känslor på den strömmen av godhet, eller ignorera den och uppleva något annat. Oavsett vilket, är ni alltid fria. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *