Ärkeängeln Michael och OWS via James McConnell och Shoshanna, 22 januari, 2023

DU HAR MITT SANNINGSSVÄRD, ANVÄND DET NU
Ärkeängeln Michael och One Who Serves kanaliserat av James McConnell
Shoshanna – Joannas högre jag
Dessa meddelanden gavs under vårt Ancient Awakenings veckovisa söndagskonferenssamtal i Payson, AZ den 22 januari 2023. (Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges. Se till att inkludera frågan/svar-delen där det finns mycket visdom som förmedlas.)
Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där
ARCHANGEL MICHAEL (Kanaliserad av James McConnell)
Jag är ärkeängeln Mikael, och jag kommer vid den här tiden för att förmedla sanningen. Men ännu viktigare, att föra sanningen till dig, så att du kan befria den, att du kan befria mänskligheten.
Och du har mitt Sanningens svärd. Du har alltid haft det inom dig. Som jag har sagt tidigare, kom du hit till detta uttryck här på jorden för många liv sedan med mitt svärd. Den gavs till dig innan du ens inkarnerade här för första gången. Det visste nog inte ni alla. Det har alltid funnits där. Nu kan du höja det. Ni kan lyfta upp det och svänga det runt er själva och bryta alla kvarvarande psykiska band som fortfarande kan hålla er vid detta tredjedimensionella uttryck, den tredjedimensionella illusionen i denna värld. För det är just det, en illusion. Och du bryter den illusionen.
När du svingar svärdet, vet att du bryter illusionen. Du bryter banden. Det håller dig inte längre, om du tror det. Och närhelst du upptäcker tvivel inom dig från och med nu, höj mitt svärd och sväng det runt och bryt det som kan hålla dig i det tvivelet. För ni är uttrycket för Guds källa här på denna planet, var och en av er.
Faktum är att varje enskild livsform på denna planet är uttrycket för Guds källa inom den, inga undantag. Även de av mörkrets krafter som försöker hålla mörkret inom sig eftersom de inte känner till sanningen inom sig. De vet bara vad de har programmerats att tro på för otaliga eoner sedan när allt detta började, där mörkret skiljde sig från ljuset. Mörkret är avsett att dras tillbaka in i ljuset, eller för alltid separeras från det ljuset.
Mer och mer och mer när övergången fortsätter framåt nu, lita på er själva. Lita på er själva att vara de som kom hit för att vara System-Busters, att vara de som för den Stora Omställningen framåt. Vet att ni är de, och de många miljoner och miljoner som också är i det uppvaknande stadiet, eller har vaknat mer fullständigt, som ni har.
Finns det mer uppvaknande att komma? Ja säkert. Inte bara för de som ännu inte har vaknat, utan för de av er som redan har vaknat, det finns mycket mer avslöjande av sanningen att komma fram.
Ni är alla i det uttrycket nu av livet, livet helt omkring er. Känn livet fullt ut runt dig. Känn lyftet. Känn naturen. Känn Guds källa runt dig och inom dig varje ögonblick som du kan vara medveten om det. Och ju mer du är medveten om det i ögonblicket, då i nästa ögonblick kommer du att finna dig själv medveten om det igen, och igen, och igen. Tills du äntligen har gått bortom den punkt där du inte längre kommer att känna att du hålls tillbaka. Du kommer att veta att du har kommit till slutet av filmen, slutet av showen, slutet av illusionen och början av den nya verklighet som ni alla håller på att skapa.
För det här är din värld. Det här är din skapelse. Och när du är klar med denna skapelse som är din värld, kommer du att gå till en annan värld, och en annan, och en till. För det är den ni är, var och en av er.
Du är mitt uttryck här på denna planet. Jag kan inte göra det. Jag kan inte sända ut mitt Sanningens svärd till dem som inte är redo att ta emot det; bara du kan göra det.
Det betyder inte att dela sanningen till dem som inte vill höra den, bara när de ber om den. Först när de verkar redo för det, dela sedan. Sprid sedan ljuset. Använd sedan svärdet, ditt svärd. Inte bara mitt svärd, utan nu ditt svärd. För du vet nu att det har varit ditt hela tiden.
Ty jag gav verkligen det till dig, eftersom jag visste att du skulle komma till denna tid nu. Många tusentals år senare skulle du komma till detta ögonblick, detta ögonblick då du kan dra svärdet och börja använda det, väl medveten om att det är ditt Sanningens Svärd. Sväng den med medvetande. Sväng den med medvetenhet. Sväng den med att veta att du håller sanningen inom dig och är här för att dela den långt och brett.
Jag är ärkeängeln Michael. Jag lämnar dig nu vid den här tiden. Men vet att jag alltid är här med dig för att återuppliva svärdet om du känner att det har tappat en del av sin kraft. Men vet att det inte har förlorat sin kraft, för det kan det inte.
Frid och kärlek vare med er alla.
EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till dig! En som tjänar här. Och Shoshanna är här och tillbaka med oss. Underbart. Och vi vill bara säga, var det inte underbart att höra ärkeängeln Mikael?
Kanske för första gången som du någonsin ens har trott att du alltid har haft hans svärd inom dig. För ja, verkligen, som han sa, han gav det till dig innan du kom. Det var ett verktyg du fick. Men det var nödvändigt för dig att inte veta det förrän detta ögonblick, fram till den här tiden som du är i nu när du rör dig genom övergången, och kommer närmare och närmare din uppstigning, till din fulla uppstigning, till Den Stora Förändringen som är över dig nu, som föregår Solar Flash, The Event.
OWS
Allt detta är förestående. Allt detta som utspelar sig.
Och ja, vi älskar verkligen att du kommer till insikten att det här är slutet på filmen! Det är slutet. Det kommer till en punkt där skurkarna blir omkörda. De störtas. För Ljuset vinner inte bara, det har verkligen vunnit. För det var aldrig frågan om att Ljuset inte skulle vinna till slut.
Vi är redo för dina frågor.
Gäst: Jag har en fråga.
OWS: Ja?
Gäst: Alla vet att Moder Natur finns, och att det här är också en planet av dualiteter, så finns det en Fader Natur?
OWS: Om du talar om här på planeten så finns det alltid Fadern/Modern. Du kan kalla det natur om du vill, men det är alltid Moder/Fader Gud, Guds källa här, som båda polariteterna där, både av det maskulina och det feminina, allt är tillsammans som en.
Precis som skapelsen började när det omanifesterade fanns. Det fanns att inte veta om Jaget. Gud vet inte om sig själv eftersom det inte fanns något att jämföra med. Och sedan sa han/hon: ”Låt det bli ljus, låt det bli manifestation.” Manifestation av mer än bara sig själv. Så att Själv kunde börja förstå vem och vad det är. Det är vad ni alla har varit i färd med att föra till Guds källa, Skaparkällan, den främsta Skaparen av alla universum; inte bara detta universum, utan alla universum. Hoppas detta svarar på din fråga. Shoshanna, har du något att tillägga här?
SHOSHANNA: (JoAnna’s Higher Self, kanaliserad av JoAnna McConnell)
Vi har inget här att tillägga.
OWS: Mycket bra. Var detta tillräckligt för dig, kära Thomas?
Gäst: Mer än tillräckligt. Tack.
OWS: Ja. Mycket bra. Skulle det finnas andra frågor här?
Gäst: Ja, jag har en fråga.
OWS: Ja?
Gäst: I området där jag är, Austin, Texas, har jag meddelat att jag vill städa upp det här området energiskt. Jag tror att det har blivit lite mörkt, jag vet att det har blivit mörkt. Min fråga är, kan jag kommunicera med staden? Kan en stad vara en enhet och kan jag kommunicera direkt med staden? Jag vill bygga en relation med staden.
OWS: Med staden, med byn, med landet, med havet, med kontinenten – ja du kan. Alla har medvetande. Eftersom allt är en del av Guds källa. Allt är livet självt. Som ni talar om staden, och ni talar om byggnader och skyskrapor, och allt detta, men allt detta byggdes av människan där, vilket är medvetande. Medvetandet genomsyras av alla dessa byggnader, och skyskraporna, och stadsparkerna och alla dessa saker. Allt är genomsyrat av ljus och kärlek och enhet från den stora källan inom var och en som skapade detta, förstår du? Så ja, svaret är ja, absolut. Shoshanna?
Shoshanna: Åh, vi kan dela om det här. Får vi dela, kära bror?
Gäst: Självklart kan du.
Shoshanna: Kära bror, vad vill du säga till staden?
OWS: Underbar fråga. Ja.
Gäst: Jag skulle vilja prata med henne, och jag skulle vilja veta var hennes mörka fickor är, var hon behöver hjälp, var hon vill att jag ska göra lite arbete eller pågående arbete i staden. Men jag tror att det är bättre om jag kommunicerar med henne direkt och om hon bara kan berätta för mig.
Shoshanna: Och då, kära bror, hur vill du höra från henne?
Gäst: Bra fråga. Det kan vara medvetet telepatiskt, som att jag får svar som kommunicerar med den enhet som skulle representera området, själva staden.
Shoshanna: Kära bror, vi skulle vilja fortsätta här ett ögonblick. Får vi fortsätta?
Gäst: Absolut.
Shoshanna: Kära bror, det är en underbar sak, det är en bidragssak att du vill kommunicera med staden, eftersom staden har medvetande och har en förmåga att svara dig. Det du måste göra är alltså att hitta ett sätt att kommunicera så att du snabbt kan få dina svar.
Men vi kommer att säga att det första du måste göra med någon strävan i detta område är att be om tillstånd. Du måste fråga om lov, önskar den här staden din hjälp? Vill den här staden att du ska engagera dig? Du måste hitta det svaret först.
Vi kommer att säga att tanken på att kommunicera telepatiskt är det enda sättet att kommunicera, eftersom du kommunicerar med en energi som inte har några stämband. Så i den här processen kan du göra en av två saker: du kan be om tillstånd.
Om du får tillstånd kan du fortsätta att fråga vad som är behovet av denna stad, vad är det större behovet av denna stad, och sedan måste du spela in svaret. Och för att spela in svaren har du ett av två alternativ: du kan skriva ner dem, eller så kan du komma ihåg dem. I varje fall måste du dock lyssna noga och sedan spela in svaren så att du vet hur du ska fortsätta denna resa som du vill växa på. Är detta vettigt, kära bror?
Gäst: Det är det. Det är väldigt vettigt.
Shoshanna: Namaste.
OWS: Och vi vill lägga till här i mer förståelse för detta, i ett mer konkret exempel för er alla. När James och JoAnna var i färd med att sälja sitt hem i sin tidigare stad i Phoenix-området och de ville flytta till sitt nya område där de är nu, var det en process som de gick igenom för att sälja sina Hem. Och det tog lite tid att göra det.
Men James insåg en viss dag att han behövde prata med hemmet, till huset som de hade varit i i 20 år och be om frigivning från hemmet. Inte förr gjorde han den begäran och kände befrielsen från själva huset, medvetandet i själva huset som hade byggts upp av medvetandet hos James och JoAnna, och deras familj, och alla de som besökte genom tiden.
När husets medvetande gav dem fria var det bara cirka två veckor senare när de hade sitt första erbjudande på huset. Så vet att det är verkligt vad du talar om här.
Gäst: Tack så mycket. Det är mycket användbart.
OWS: Ja. Skulle det finnas några andra frågor här?
Shoshanna: Vi vill lägga till ytterligare en del av detta. Får vi dela en del till detta, kära bror?
Gäst: Ja. Absolut.
Shoshanna: En av de viktiga aspekterna av att kommunicera med vilken energi som helst är att vara tacksam. Att tacka den energin för allt som man försöker göra. Så i din process att be om att få kommunicera, tacka, visa tacksamhet för denna energi av denna stad har ett stort jobb och försöker göra det, förstår du. Så uttryck gärna din tacksamhet. Namaste.
Gäst: Tack så mycket.
OWS: Mycket bra. Finns det några fler frågor här?
Gäst: Jag har en fråga.
OWS: Ja?
Gäst: Jag var inte säker, eftersom det är en dröm, men det verkar relevant på grund av allt detta prat om nya mediciner och läkningsmetoder som kommer upp. Det var bara en snabb dröm, för jag har haft ett problem som man inte nödvändigtvis skulle gå till en läkare för, men det påverkar mig uppenbarligen fysiskt och mentalt. Och jag har bett om hjälp, och jag frågade igen. Sedan drömde jag att jag stod vid en disk, det var en apotekare, fastän jag tänkte på honom som en läkare. Den mycket snälla mannen gav mig några piller, han gav mig dessa frivilligt, han gav mig några piller, utan kostnad, när jag berättade problemet eller visade honom. Jag kände omedelbar lättnad och jag var så nöjd att jag fick lite hjälp. Men min fråga är, eftersom vi går in i tiden med mer avancerade modaliteter, varför en så gammal skollösning på mitt problem?
OWS: Du har ett talesätt som du har haft väldigt länge: ”när du är i Rom, gör som romarna.” Så i din nuvarande övergång, vad du har tillgängligt är vad som gäller för dig. Så använd den processen. Men gör det i vetskap om att det speciella allopatiska läkemedlet som det nu är normalt, inte är en alltför stor hjälp för dig.
För det är medvetandet som är det som ger helandet: medvetandet. Och vibrationer. Så vet det. Som vad du än går in på, vad du än strävar efter för en lindring från vilken åkomma eller problem det än är, vet att det är medvetande och vibration som ger dig helande. Precis som inom Med-sängarna, som ni känner dem, eller de Kristallina Healing Chambers, är allt detta medvetande och vibration. Okej? Shoshanna, du kanske har en mer specifik kommentar här?
Shoshanna: Det här är mer komplext. Det är helt enkelt så att det är komplext, kommer vi att säga. Så vi skulle vilja dela vårt perspektiv med dig, kära syster. Får vi dela?
Gäst: Ja, tack.
Shoshanna: Kära syster, drömmen du hade om den här snälla mannen som erbjöd dig en lösning blev ett lätt piller att svälja. Och pillret i sig representerar individens avsikt att läka dig. Och vi kommer att berätta att den vänliga gentleman som erbjöd dig ett piller som skulle läka dig är du. Din dröm är delar av dig. Du erbjuder dig själv en lösning. Du säger till dig själv i drömmen att avsikten att jag ger denna medicin, oavsett om det är ett piller, en dryck, en vätska, en energi, en vibration, ett laserljus, det spelar ingen roll. Det viktiga är hur det ges. Och i din dröm skapade du individen som skulle ha svaret för dig, och som varsamt och kärleksfullt skulle erbjuda dig det på ett vänligt sätt. Det är det viktigaste.
Och det du måste lägga märke till här är att all healing, allt, är helande av jaget. Jaget erbjuder helandet. Det är bara det yttre som andra erbjuder, det som har varit  del av illusionen här.
Vi säger att det var en bra dröm. Det handlar inte om att piller är en gammal teknik, det handlar om avsikten och kärleken i vilken det gavs till dig. Namaste.
Gäst: Tack.
OWS: Underbart. Skulle det finnas andra frågor här?
Gäst: Ja, tack.
OWS: Ja?
Gäst: Två delar. Den första delen: ett tag nu, när jag går ut och går, eller till och med ibland går runt mitt hus, går jag i ett mönster-8-mönster. Så min fråga är, är det något som är relaterat till att vara ojordad, eller påverkas jag av inflödet av energier från solen och förändringarna med planeterna?
OWS: Vi skulle ställa en fråga till dig: vad är figur-8 också en figur av?
Gäst: Infinity.
OWS: Infinity, ja. Där ligger ditt svar.
Shoshanna: Vi har ett perspektiv, eftersom vi känner till det här. Vi ger det om du vill.
Gäst: Visst.
Shoshanna: Kära syster, du tränades på detta sätt för många, många, många liv sedan när du ockuperade detta land. Och sättet du går på var en förstärkning till landet som det fortsätter långt bortom dig. Och den här vandringen som du gör är en förstärkning av att livet aldrig tar slut och att det alltid kommer att finnas där för alla som vill ha det, oavsett vilken form det tar. Det här är utbildningen du hade. Namaste.
OWS: Och den gående delen i den här figuren representerar att fullborda resan längs vägen.
Gäst: Okej. Den andra delen handlar om tid och rum. Vi pratade om detta tidigare. För flera dagar sedan hade jag detta ”a-ha” att eftersom tid och rum inte existerar, och människan inte kan bevisa att det existerar, att jag själv och andra som jag själv kan välja att efter behag gå ut ur tid och rum, och jag har gjort det.
Men jag delade också detta med en person och det verkade som om hon inte höll med. Och hon tog upp att det inte var möjligt på grund av vad samhället tror på. Pojke, för mig kändes det lite fel (skratt). Kan du ge oss lite högre tankar om det, snälla?
OWS: Frågar du finns det tid och utrymme? Eller vad är din fråga här?
Gäst: Ja, jag vet att det finns tid och utrymme. Jag kliver ur det utan ens en avsikt att göra det.
Shoshanna: Vi kommer att erbjuda.
OWS: Ja, dela gärna.
Shoshanna: Vi kommer att erbjuda här. Får vi dela, kära syster?
Gäst: ja.
Shoshanna: Du får inte vara uppmärksam på dem som inte håller med dig. Det är ett slöseri med tid.
Gäst: Jag håller med.
Shoshanna: Det är slöseri med energi från din sida. Om du upplever något utöver vad 3D-illusionen erbjuder, och du kliver åt sidan och går utanför den aktuella tidslinjen eller tiden är baserad som den definieras, så är det din upplevelse. Du behöver ingen validering. Du behöver inte andra för att berätta om det är sant eller falskt.
En del av utmaningen för alla varelser på denna planet är att försöka veta om deras upplevelse var den rätta. Det är inte rätt eller fel, det är ditt. Och det är ditt för att visa dig något.
Vi vet vad det här visar dig. Detta visar dig att illusionen är just det. Och att när du går åt sidan från illusionen, går utanför illusionen, så har du bemästrat den. Många har inte. Men be inte någon att hålla med dig som inte har upplevt det. Och de vet inte. Är detta vettigt, kära syster?
Gäst: Ja. Och jag bad inte om bekräftelse, jag delade upplevelsen. Men också, i huvudsak i det här samtalet, detta utbyte, jag kan i princip gå ur tiden och gå vart vi än väljer, är det korrekt?
Shoshanna: Ja.
Gäst: Whoopee! (Skrattar)
OWS: Du gör det, helt enkelt i din guidade meditation som du just hade. Ärkeängeln Mikael hade många av er i den bemärkelsen att man saknade tid och rum, till och med bara för ett ögonblick. Många av er kände det uttrycket, eller kunde känna känslan av att vara utanför tid och rum i det ögonblicket, förstår du?
Gäst: ja. Tack.
OWS: Skulle det finnas några andra frågor innan vi släpper kanalen? Mycket bra. Åh, det kom en e-postfråga, och den tar vi upp här.
Den här frågar om Serafim skulle kunna inkarnera. Vi kommer helt enkelt att svara på det på ett mycket allmänt sätt här: alla medvetandevarelser, vilket medvetet väsen som helst kan när som helst inkarnera om de önskar det.
Men många gör det inte eftersom det kräver mycket energi att sänka sig själva till en lägre vibration. Och det är lite svårt att göra, och många vill inte göra det. Men det finns mer än så: de gör det inte, för det behövs inte för att göra det. Såsom ärkeängeln Mikael, eller Serafer, eller vem det nu kan vara, kommer normalt aldrig att göra det eftersom det återigen inte behövs, och de behöver inte sänka sin vibration.
Vet du att när du kom in i detta uttryck här i denna livstid, sänkte du ditt Högre Jag din vibration för att åstadkomma ett nytt medvetande, en ny personlighet här som kunde uttrycka Guds Källa på ett mer fylligare sätt, förstår du? Shoshanna, har du något att dela med dig av?
Shoshanna: Vi håller med. Vi är inte säkra på denna fråga. Vad är frågan om änglakroppen som kallas serafer?
OWS: Ja, det är vad den här frågan är om, ja.
Shoshanna: Vi kommer att säga att i en ängels medvetande som denna kommer de att förvandlas och utvecklas till något annat när det finns ett behov om de vill hjälpa till på något sätt och de är kallade att hjälpa. De kommer att ge den hjälpen genom att utvecklas på detta sätt för att kanske ta en människokropp. Så det är mycket möjligt. Det pågår alla evolutioner. Och även människan, om hon vill, kan utvecklas eller devolveras, eftersom det bara är ett medvetande och en energi som krävs när det behövs hjälp och de kan svara om de vill. Namaste.
OWS: Mycket bra. Och har du något avskedsmeddelande här, innan vi släpper kanalen?
Shoshanna: Vi vill bara säga att det här samtalet, dessa varelser som deltar i det här samtalet, alla frågor måste ställas. I processen att ställa din fråga som du kanske håller tillbaka på, svarar din fråga på mångas dilemma. Din fråga ställer frågan som många har i tankarna. Så vi skulle fråga var och en av er Ljusarbetare, Ljuskrigare, Ljusbärare, vad ni än vill identifiera som i Ljusgemenskapen, snälla ställ er fråga, eftersom det är avgörande för denna grupps framsteg. Namaste.
OWS: Mycket bra. Och vi säger här att nu när ni är medvetna om att ni alla har ärkeängeln Mikaels sanningsvärd, sanningens flammande svärd, använd det i alla tillfällen ni har.
Shanti. Frid vare med dig.
Kanaliserad av James McConnell
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *