När Lögner Underminerar Sanningen-Ärkeängel Mikael via Victoria, 12 maj 2022

 

När Lögner Underminerar Sanningen-Ärkeängel Mikael via Victoria, 12 maj 2022

 

 

 

MAY 12, 2022

When Lies Undermine the Truth

Tillit är inget som kan säljas som en vara, och den kan inte heller tros på utan att den är uppriktig. Tillit är vad man har när man är helt anpassad till sin egen sanning, i vetskap om hur det känns när man uttrycker sin tro på den.

Det finns många människor på Jorden som har tappat tilliten på grund av den turbulens som har tagit över deras liv – kronisk sjukdom, krig, globalt lidande och svält, fattigdom och ökande svårigheter att klara sig. Den överväldigande rädslan som cirkulerar i det mänskliga kollektivet kväver många och hindrar dem från att känna sig älskade och stöttade av Gud och Universum.

Faktum är att det finns mycket mer bakom globala händelser än vad man kan se. Ett svart matrisnät av bedrägeri och lögner har kastats över mänskligheten i århundraden, men har kulminerat i desperata försök från de mörka krafterna att avsluta uppstigningen och hålla mänskligheten i rädsla och under sträng kontroll. Det som har hänt är dock det omvända! Mänskligheten är på randen av att stiga upp till ett mycket högre medvetande som kommer att se matrisen kollapsa och sönderfalla, och avslöja lögnerna som har berättats som sanningar så länge.

Det är dags nu, Kära Hjärtan, att börja lyssna, verkligen lyssna, på retoriken och propagandan som spys fram genom media varje minut. Se, som om ni tittade in i en 3D-bild, de många lager av “sanning” som har satts upp för att få er att tro att ni är fast och måste följa reglerna som beskrivs för er för att överleva och anpassa er. Behandla allt ni ser och hör från politiker, företag, regeringar, religioner och religiösa organisationer med försiktighet, eftersom det finns koder i deras budskap som är till för att antingen fånga eller hjälpa er. Alla individer inom ledarskap är inte dåliga, precis som många av de ledare som valts för att arbeta för sina samhällen faktiskt gör tvärtom. Ingenting kan behandlas eller tas som det framställs, såvida det inte är anslutet till ljuset och har sänts utanför den mörka matrisen.

Ni kommer alla från ljuset och har gjort val kring era själsvägar och resor. Verkligheten i era liv skapas av era trossystem, av vilka många har skapats och spunnits åt er av osynliga krafter som medvetet undergräver sanningar med dolda lögner. Sanningen finns där för dem som har höjt sina vibrationer och är kopplade till sina högre jag. Tricket är att sålla igenom koderna med hjälp av ert högre sinne och er inre kunskap, inte ert sinne.

Om allt på Jorden skulle tas tillbaka till Skapelsens ögonblick, skulle historien upprepas? Mest troligt, eftersom den mänskliga standardpositionen är att tjäna sig själv. Den sanna gåvan som ligger framför mänskligheten nu är möjligheten att förändra historiens mönster och att skapa verkligheter av harmoni, integritet, tolerans, fred och enhet. Det händer redan, men nyckeln är för alla människor att lyssna och få kontakt med Gud genom sina högre jag, inte genom några religiösa eller konstgjorda kanaler. Sanningen om livet på Jorden finns inom er. Det är den enda sanningen att tro på.

 

JAG ÄR Ärkeängel Mikael

12.5.2022

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...