Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Ett Nytt Förhållningssätt), 13 maj, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med er om ett nytt förhållningssätt till den verklighet ni befinner er i från höjden av den fjärde dimensionen nu.

Det är fullt möjligt att kalla de saker som nu händer i livet för många av er en tillvaro i två dimensioner samtidigt – den tredje och fjärde.

Och medan du kan upprätthålla din egen verklighet på nivån av den fjärde dimensionen, är att påverka människorna runt omkring endast möjligt för dig på det indirekta sättet.

Det bästa du kan göra är att visa dem genom ditt eget exempel att även under så svåra förhållanden när det verkar som om hela världen har blivit galen är det fortfarande möjligt att hålla sig lugn och uppmärksam.

Mänskliga negativa känslor kan faktiskt jämföras med en “smittsam” sjukdom eftersom de i enlighet med lagen om likheter, drar till sig, som med en magnet, energier av samma slag.

Detta är exakt anledningen till ALLMÄN panik, rädsla, kritik, aggression som kan omfatta hela samhällen och länder.

Men precis på samma sätt fördelas ALLMÄN glädje, spänning, enhet, tacksamhet, det vill säga positiva energier.

Alla känslor har sitt ursprung – själva “gnistan” som kan göra “eld” och ibland en riktig “brand”.

Därför ber jag dig, min kära, att skanna alla dina tankar och känslor, för beroende på deras energiegenskaper kan konsekvenserna variera mycket.

Så det är upp till dig att göra människorna runt omkring glada eller olyckliga, samt utlösa det bästa möjliga scenariot eller det tragiska resultatet av händelser.

Men nu när det kommer nya höga vibrationsenergier på jorden, ökar dina förmågor mångfaldigt.

Nu genom kraften av din avsikt kan ni förändra inte bara fysiska händelser utan även rymdens energiprofil och transformera den tredje dimensionen till den fjärde.

Med andra ord, att skapa din nya verklighet blir mer omfattande nu.

Det betyder att varje händelse i ditt liv får en helt annan poäng den här gången.

För att hjälpa dig få en bättre uppfattning om vad jag pratar om, låt oss studera ett exempel av dina relationer med människorna runt omkring.

Kom ihåg vad du pratade med dem om tidigare när alla var på samma nivå av vibrationer och ditt liv innehöll en rent tredje dimensions världsorienterade intressen.

Alla era samtal och gemensamma handlingar inträffade då på det materiella planet, eller hur?

Allt var mest inriktat på fysisk behovstillfredsställelse: gemensamma måltider, underhållning, samtal om shopping, planer för framtiden och så vidare.

Det var en typisk värld av den tredje dimensionen och typiska relationer mellan människor.

Tja, vad händer nu när du genom ditt medvetande har flyttat till den fjärde dimensionens värld den här gången?

Dina materiella behov och miljö har förändrats till oigenkännlighet, eller hur?

Du ser på världen med ett annat öga nu och ser på de aktuella händelserna från ett globalt perspektiv.

Många saker du brukade leva för verkar ytliga och oviktiga.

Du ser allt på ett omfångsrikt sätt och kan lätt fånga orsak-verkan relationer till händelserna över hela världen.

Tillfälliga intressen har flyttat till kulisserna och nu är du inte mer intresserad av ditt eget öde utan av ditt lands och planetens öde i allmänhet eftersom du känner att du är en integrerad del av händelserna i universumskala som äger rum på jorden.

Det är just detta som gör skillnaden mellan medvetandet om den tredje och den fjärde dimensionen, och följaktligen börjar du skapa din verklighet i överensstämmelse med din nya nivå av mentalitet och beteende.

Efter att ha skapat utrymmet för den fjärde dimensionen runt er själva, känner ni inte för att tillåta era gamla vanor i den längre, såväl som program, världsbild och människor som fortfarande är helt överväldigade av den tredje dimensionen.

Och jag är väldigt glad över att människor med den fjärde dimensionens medvetande blir fler och fler på jorden.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...