“Normal” – GCR/RV Geopolitisk Uppdatering – fredag 28 juli 2017

“Normal” – GCR/RV Geopolitical Update – fredag 28 juli 2017

 

Var är sanningen? Vad är sanningen? Varför finns det uppenbarligen ingen sanning?

I själva verket har RV-utrullningen påbörjats i full blom och den gjorde det med tillkännagivandet av den nya globala guldstandarden i Zimbabwe (inte Irak, inte USA) igår.

Gold reserves to back currency

Detta var en historisk dag för mänskligheten om inte annat så för att det undgick det allmänna medvetande på grund av den orala dimma som täcker världens kollektiva hjärna.

Även den kända kolumnisten Peggy Noonan i Wall Street Journal kallade Donald Trump en “Drama Queen”, som är en liten insides baseballpik om Donnas transgenderförflutna för de som vet.

http://www.msnbc.com/morning-joe/watch/noonan-calls-trump-a-drama-queen-in-new-column-1012030531803

Ännu mer ironiskt bannlyste Trump sin egen sort från den amerikanska militären utifrån ingenstans, för att skydda hans profil från den op-ed (tidningsartikel) som han tippade skulle komma.

Hon är rädd för att bli blottställd. Livrädd. Liksom Marc (d.v.s. Mellania).

Ja, senator John McCain dödade ensam det konservativa hälsovårdsförslaget i går kväll i Senaten, men han ville inte göra det.

Obama tvingade honom, annars skulle han riskera kriminellt åtal för att ha startat ISIS med dolda Pentagon-medel – vilka han är ansvarig för som Ordförande i ”the Armed Service Committee”

Detta gör det möjligt för Paul Ryan att en dag nå över mittgången till Demokraterna och skapa meningsfulla hälsovårdsreformer under Obamacares pseudonym.

Det kommer att göra båda sidor lyckliga och få Ryan att se ut som en konservativ-moderat, som självklart kommer att distansera honom från den israeliska lobbyn som länge dominerat GOP (Republikanerna), speciellt den Ashkenazy kontrollerade Freedom Caucus. (Grupp inom Representanthuset)

Donnas utnämning av John Kelly som sin nya stabschef sätter ett annat Dunford Marine-val på plats i Vita huset vid tiden för RV samt Trumps skriptade avgång … som är en och samma.

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2017/07/28/politics/john-kelly-chief-of-staff/index.html

Det nya ryska/iranska/nordkoreanska sanktionsförslaget som finns på Trumps skrivbord just nu kommer förmodligen inte att bli undertecknat, vilket gör att Trump ser ut som en lojal rysk sympatisör versus en tillfällig skådespelare / bränd President.

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/powerpost/trump-may-veto-russia-sanctions-bill-that-seeks-to-restrain-his-power/2017/ 07/27 / 0e9f5e8c-72ca-11e7-8f39-eeb7d3a2d304_story.html

Intressant är att dessa sanktioner skär av bankvägar till billiga ryska LNG-leveranser över hela Europa, så att USA kan glida in och leverera dyrare ersättnings-LNG till sina nya / gamla europeiska allierade.

Allt detta inträffar magiskt nog medan vi är mitt i ett unikt astrologiskt fönster som leder fram till en kraftfull Lejonport-öppning den 8 augusti och som slutförs den 21 augusti d.v.s. vid solförmörkelsen.

http://www.ascensionwithearth.com/2017/07/opening-of-lionsgate-portal-august-2017.html?m=1

Ändå är 99,9999% av den mänskliga befolkningen omedveten eller ointresserad av synkronisiteten i ovanstående händelser, och anser denna vecka bara vara ett nytt, mitten av juli tillfälle, att fånga några strålar och ta ner några såpbubblor – vilket verkar helt normalt.

Boy … högre medvetenhet kan säkert vara en riktig svår nöt i denna 3D-matrisplattform. Var försiktig med vad du ber om. Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling         www.st-germain.se

You may also like...