”Obevekligt” Intel SITREP, 14 februari, 2017

”Obevekligt”

Intel SITREP

14:00 EST 14 februari, 2017

Dinar Chronicles

Förenta Staternas nye finansminister Mnuchin har signerat alla nödvändiga dokument som släppte den nya guldbackade valutan och låter RV gå framåt.

Minister Mnuchin och de Kinesiske Äldstes representant har arbetat långt in på natten. De avslutar inte förrän de är klara.

De största bankerna som riktar sig till privatpersoner håller nu aktivt på att få allting på plats, för att kunna påbörja privata och offentliga inväxlingar för uppskattningsvis 30 miljoner valutainnehavare över hela världen.

Banker har bett sin inlösenspersonal att dagligen vid en viss tid återkoppla med sina överordnade gällande status för frisläppandet.

Humanitära grupper har idag underrättats om att de kommer att fonderas inom loppet av några timmar.

Överföringar till bolag som i månader har befunnit sig i vänteläge gick i går kväll igenom när Mnuchin svors in.

Anställda vid militära växlingscentraler kallades in i morse – vilket inte är allmänt förekommande.

Inflytandet från Ryssland är mycket verkligt inom vår politik och inte enbart för Trump. Deras inflytande kommer att utvidga sig långt till den amerikanska politiken under en tidsperiod av över tio år efter RV. Detsamma gäller Kina. Detta är ett direkt resultat av USA:s konkurs cirka 2012.

Clinton var den första att bli nedmonterad. Trump blev den nästa. Republikanerna och Demokraterna blir jämlikt befläckade så att alla amerikanare ska få känna av skammen av att släppa in dessa barbarer på politiska maktpositioner.

Förvänta er att en ny Republikansk ledare ”plötsligt” stiger fram och ”räddar” landet, med ett stabilt, konservativt regeringsprogram – vilket är exakt hur Ryssland och Kina planerade det från början.

Allting angående vårt finansiella frisläppande hänger på vad Israels Premiärminister Bibi Netanyahu har att säga om Palestinas legitimitet och framtida självständighet efter sitt möte i morgon med President Trump.

Varför?

Israel har haft ett långt större inflytande på amerikansk politik än vad någon vågar yttra sig om. Och alla som gjorde det blev ögonblickligen betecknade som anti-semitiska och förlöjligades i den sionistiskt inriktade pressen.

Netanyahus offentliga kapitulering mot sitt Israeli Knesset-konsortiums vilja behövs för att de Äldste ska låta Israel falla i god nåd hos de övriga 208 suveräna nationerna.

Alla eller ingen går.

Undersökningar gällande Trumps många avsiktliga och uppenbara etiska förbrytelser kommer att leda till allvarligare och betydelsefulla åtalsväckanden någon gång i början av mars.

I slutändan avgår Trump innan denna process leder till en formell rättegång – naturligtvis för landets bästa.

Och därtill insisterar våra källor på att Talman Paul Ryan, inte Mike Pence, blir USA:s 46:e President … för det är vad Ryssland och Kina önskar … och det amerikanska folket tvingas till att leva med hans politiska agenda.

Om ni inte kan se att denna verklighet är på väg, eller något som är mycket liknande, så befinner ni er i fullständig förnekelse av nuvarande och/eller historiska händelser och ni behöver justera er blick eller känslomässigt utsätta er för en ångvält.

Skärmarnas valutakurser har nu stigit så högt att de kommer att kunna flytta privata återinlösare från att behöva gå igenom förhandlingar gällande suveräna kurser när det blir dags att göra återlösen. Detta gjordes planenligt, för att snabba på den genomsnittliga återlösenshastigheten och behovet av att upprätta ett sekretessavtal (NDA) blir långt mindre förekommande.

NPTB (Nya makthavarna) läser faktiskt dessa knasiga små SITREP-texter, och därför har vi som ett sällskap fått en visare i rörelse i termerna av att få upp skärmkurserna och underlätta transaktionsprocedurerna med vår ständiga och obevekliga uppmärksamhet på RV.

Så full fart framåt, Dinarland!!! Vi har fått visaren att peka uppåt för alla!!!

Gud är med oss.

 

 

“Relentless” – Intel SITREP – 14:00 EST – Tuesday – February 14, 2017

 

 

 

You may also like...