“Övergången” av Jeff – 14.09.2017

“Övergången” av Jeff – 14.09.2017

 

Jag trodde alltid att Händelsen och Avslöjandet handlade om det offentliga tillkännagivandet av våra UFO-stjärnfamiljer. Nu förstår jag att det måste finnas ett Avslöjande om vår regering och vårt banksystems lögner och en Händelse att avlägsna deras kontroll först.

Övergångar i naturen, som solstånden, sker över en flerdagarsperiod, t.ex. övergång från kortare dagar till längre dagar. Så detta avslöjande om regeringens och bankernas lögnaktigheter TILL den Gyllene Ålders sanna system måste ske under många dagar.

I alla saker kommer först exponering av orättvisor, sedan diskussion om situationen, överenskomna lösningar, sedan genomförandet av dessa lösningar. Allmänheten skulle komma i för mycket chock annars. Det måste finnas exponering och medvetenhet om problemen först – det vill säga den lagliga, offentliga misstanken om den falska United States Inc-regeringen och det falska Federal Reserve-banksystemet så att alla kan se det.

Med inställningen från kaballedarna ”att hålla ut till slutet” och/eller marionetterna i kabalen (det vill säga Netanyahu, Trump och lakejer) hoppas de kunna få sitt ”klimat kaos” till världen.

Förebyggandet av kaos måste vara mästerligt orkestrerat av de Välvilliga. Det är som att ”flyga genom nålens öga” för att passera genom konvergensen av denna övergång från Mörker till Ljus, för att komma ut på andra sidan oskadad.

Jag har fullständig tro på och förtroende för Masterplaneringen av alla händelser på den Välvilliga vägens vägnar för att klara av det här. Deras makt över Ljuset och Kärleken är större än herraväldet över kabalens mörker och hat.

Kaballedarna/marionetterna fick gyllene amnesti-paket, möjligheter att buga sig graciöst och rädda ansiktet, men har valt att kämpa till slutet och förlora allt.

Så, förhoppningsvis kommer denna offentligt bevittnade övergång att börja snart under de sista veckorna i september på det globala planet så att alla kan se det; så att de nya sanningsenliga systemen kan förklaras offentligt och omfamnas med glädje – och befria allt från kabalens illusoriska slaveri.

Jeff

Här är flera anmärkningsvärda datum:

20 sep – Merkurius Retrograd går fullt direkt
21 sep – FN: s internationella fredsdag
22 sep – Höstdagjämning, muslimskt nytt år i 28 länder, en författare noterade Trumps avgång till mellan 22-24 september
23 sep – Biblisk Virgo Konstellation i linje i himlen
24 sep – Tysklands nationella val
25 sep – Slut på FN: s generalförsamling nr 72
29 sep – USA Inc. Skuldgränsdatum för USAs Inc. uteblivna betalningar
30 sep – USAs Regering stänger ner, slutet av det fjärde kvartalet 2017
1 okt – Nytt finansiellt system börjar, USD accepteras inte längre någonstans i hela världen

Vi skall se hur händelserna utvecklar sig…

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...