“Omnibus” – GCR/RV SITREP – torsdag 6 september 2017

 

”Omnibus” – GCR / RV SITREP – torsdag – 6 september 2017

 

Orkannamnet ”Irma” är tyskt och kommer från det gamla tyska ordet ”irmin”, vilket betyder Krigsgudinna.

Ironin är att kriget är över.

Kabalen kapitulerade från toppen och ner redan år 1996 och sedan igen från botten och upp år 2012.

Vad som är kvar är städpersonal.

Problemet är att gamla skorpioner fortfarande stinger, och dessa sista två orkaner är den döende skorpionen som fortfarande stinger före sin oåterkalleliga död.

Det finns ett välvilligt mirakel i allt detta som kommer att presentera sig vid rätt tidpunkt, men människor i Florida och hela östra kusten kommer att bli våta.

Den goda nyheten är att detta borde vara det hela – när det gäller skorpioner som stinger.

Som vi har sagt före många gånger måste kaoset rasa ut innan regnbågen följer bakom stormen.

Vi trodde att det var orkanen Harvey. Vi ber att det är orkanen Irma.

En manlig och kvinnlig orkan, förresten den kvinnliga orkanen är mycket kraftfullare. Intressant.

Ingen, och jag menar ingen, ifrågasätter slutresultatet – mänsklighetens frihet och frisläppande av globala finansiella reformer.

Alla vet att det kommer och det kommer inte att hindras. Så varför kaoset? Varför galenskapen? Varför en 1000 års översvämning och den största Atlantorkanen någonsin?

Vem vet.

Vad vi vet är att när denna volym av inspärrat kapital släpps ut på jorden, kommer ingenting någonsin att vara detsamma.

Krig kommer inte att vara ett alternativ vid den tidpunkten eftersom det kommer att finnas tillräckligt av allting.

Det som nu är intressant, åtminstone politiskt, är hur alla dessa kongresslagförslag och ödesdigra naturkatastrofer (plus DACA och Obamacare) staplas upp på varandra – inklusive Trump / Ryssland / Mueller-undersökningen med det orangefärgade körsbäret på toppen.

https://www.usatoday.com/story/news/politics/2017/09/05/congress-crucial-do-list-
September-five-things-lawmakers-must-accomplish / 620671001 /

Sammantaget är det den här distraktionen som vi letat efter?

Borde vara, eller hur? En olycklig gruppering av mardrömscenarier som mirakulöst löses upp omedelbart av en plötsligt fungerande amerikansk regering precis när Trump tvingas avgå?

Ger jag bort filmens slut för tidigt? Mitt fel. Dåligt, Yo-Yo! Men allvarligt, vem inte skulle lägga sin fulla uppmärksamhet på ett sådant historiskt ögonblick? Vi, det är vem. De utvalda.

Vi har ett högtidligt humanitärt jobb att göra och har länge sett igenom hela denna tillverkade hysteri.

Man undrar om dessa orkaner var förhandlade överlämningsperioder? Det är ett intressant ben att tugga på!

Medan vi väntar på att makrohändelser skall utvecklas, finns det en rörelse av människor som tar hand om sina humanitära mål och projekt.

Vi samlas alla på humanangelservices.com eftersom det är den enda realistiska icke-valuta, samhällsbron ut från monotonin i Dinarland, Dongville och Zimlandia.

Det är också ett seriöst finansiell skydd mot din egen valutainlösen för att förbättra ditt liv. Obligations SKR behöver inte 800 nummer eftersom de redan har blivit inlösta.

Tänk på det som en suverän projektfinansieringsförsäkring om du vill – att göra väntandet på valutainlösen till bara ett annat prestationsalternativ.

Därför tar vi in ​​kvalificerade projektplaner och volontärinformation – eftersom denna gemenskap inte längre måste vara orolig för eller beroende av RV-prestanda.

Blink. Blink. Knuff. Knuff. Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...