RV-samtal med Yosef och Tank, 31 augusti

Reval-22

RV-samtal med Yosef och Tank, 31 augusti 2016

Transkriberat anonymt

Jag vill börja med att tacka både Yosef och Tank för den information som lades ut i detta samtal den 31 aug 2016.

Det har funnits tillfällen när jag ifrågasatte en del av den information som tillhandahållits av dem. Vad jag gillar mest med Yosef och Tank är att de var och är villiga att, som Shirley McClain sade, “Gå ut på en trädgren”. Yosef och Tank har konsekvent gett lika mycket praktiska detaljer och användbar information som de har fått från sina källor.

Jag vill också tacka Lewis, en kär vän, och min själsfrände Nancy för deras hjälp med att redigera den här presentationen.

Här är en mycket kort sammanfattning av en del av det som sades. Observera att detta inte är en transkription ord för ord.

 1. Även om vissa av oss har en eller flera truster (liknar stiftelse, övers. anm.) som skapats och bankkonton öppnade i Wells Fargo (WF), kanske vi fortfarande inte är säkra på hur vi vill distribuera våra utbytesmedel. Till exempel kanske vi vill ha en eller flera truster, kanske en stiftelse, en LCC och ett personligt bankkonto. Om vi inte har det helt utarbetat ännu kan en förmögenhetsförvaltare hjälpa oss.

Vid WF:s utbytescentrum (kanske drivs av Abbot Downing) kommer de att ha ett 60 till 90 dagars depåkonto tillgängligt (tillfällig trust). Sedan kan du gå igenom alla rättsliga detaljerna, med hjälp av experthjälp som du nu har medel att anlita. Dessa 60 till 90 dagar kommer ge dig möjlighet att bestämma hur du ska fördela dina pengar på flera truster.

Ta med en lista på några namn som du kanske vill använda för att skapa dessa truster. Har flera namn i fall en eller flera redan är upptagna.

 1. Vid växlingen kan du ta med en lista över checkar, banköverföringar och mängden kontanter som du vill ha. De rekommenderar att inte ta mer än 10.000 dollar (ca 80.000 kronor) i fysiska kontanter vid tidpunkten för utbytet. Alla dessa punkter kan också hanteras senare under ditt möte på banken med en förmögenhetsförvaltare. Detta kommer att få ut dig snabbare ur inlösencentrumet.
 2. De uppgav också att, särskilt för ZIM-innehavare, kan en utbetalningsperiod på 5 till 100 år gälla, beroende på hur mycket ZIM du har och din ålder. Seniorer som är 70 år eller äldre kommer att få ett utbetalningsalternativ på fem år och en del annan hjälp.
 3. När du ringer ett 800-nummer för att bestämma tid för växlingen kommer de att fråga om ditt postnummer, vilken valuta du har och hur mycket. De kommer att ge dig en möteskod som du ska uppge när du kommer till växlingscentrumet.

Det kommer att vara mycket hög säkerhet kring växlingscentrumen och du kommer att ha en trygg upplevelse.

 1. Klädkoden är affärsmässig, minst. Även om du inte klär dig i kostym och slips, klä dig fint i rena kläder, på samma sätt som du skulle göra om du skulle träffa en professionell bankir.
 2. Om du är en ZIM-innehavare måste du underteckna ett sekretessavtal (NDA). Läs det, ställ frågor och underteckna det. BRYT INTE MOT VILLKOREN I NDA OM DU VILL BEHÅLLA DINA PENGAR. Det betyder att inte diskutera din växling med någon som inte uttryckligen tillåts av NDA. Det betyder även att inte prata om den på en mobiltelefon, Skype, e-post eller någon annan mötesplats.
 3. Människor kanske frågar dig var du fick dina pengar till att köpa det nya huset och bilen etc. Det bästa svaret är: “Jag äger inte dessa saker. En stiftelse som jag arbetar för äger dem. Jag tar hand om vissa innehav i stiftelsen. Allt annat har INGEN med att göra. Detta kommer att förhindra alla från att be dig om att ge pengar till det ena eller andra.
 4. FINANSIERING: Vi rekommenderar att du använder en juridisk rådgivare, såsom en advokat, en auktoriserad revisor, en förmögenhetsförvaltare eller ett förvaltningsbolag för att ordna vem du vill finansiera, projekt etc. Med andra ord, ge anonymt. Rikta inte uppmärksamheten mot dig själv, att du har tillgång till stora mängder pengar.
 5. Efter RV kommer du att ha uppföljningsmöten med förmögenhetsförvaltarteam.
 6. De gav några idéer om humanitära projekt som du kanske vill tänka på. De underströk att dessa idéer bara är för att få igång ditt eget kreativa flöde, för att hjälpa dig att komma på dina egna sätt du vill stå till tjänst med.

EXEMPEL PÅ IDÉER:

 1. a) Man kan finansiera företag som misslyckats, men som ger nödvändiga tjänster, oavsett om de ger vinst eller är ideella. Det föreslogs att vissa företag som hade vinstsyfte, kan omstrukturerats till ideella företag för att skapa arbetstillfällen.
 2. b) Rekrytera tekniska företag för att de ska komma till ditt område.
 3. c) Ge ungdomar sommarjobb med bra lön.
 4. d) Ge pensionärer glädjefyllda deltidsjobb med bra lön.
 5. e) Expandera bostadsområden.
 6. f) Ordna distributionstjänster för mat till ålderdomshem, behövande familjer etc.
 7. g) Tillhandahålla bostäder och byggjobb.
 8. h) Förbättra lokala skolor med program, lokaler, utrustning, hälsosam mat etc.
 9. i) Skapa ett alternativt medieföretag (kanske köpa ett befintligt och omstrukturera det).

Här är några idéer som jag kom på, som skulle kunna tillämpas i och utanför ditt område:

 1. a) FInansiera välbehövliga vägreparationer, vattenanläggningar, avloppssystem och andra infrastrukturer i samhället.
 2. b) Utveckla utökad och effektiv ekologisk livsmedelsproduktion på en lokal, läns, och / eller statlig nivå.
 3. c) Med så många tomma butiksutrymmen för detaljhandeln tillgängliga i varje samhälle, kan man finansiera några nya uppstarter av detaljhandel på dessa platser, snarare än bygga nya byggnader.
 4. d) Köp utmätta hus som ägs av bankerna och ge dem till veteraner, seniorer, hemlösa familjer etc.
 5. e) Ge all-aktivitetshus, vackra parker etc. till ditt område.

En av de sista diskussionerna som gavs av Yosef och Tank, och en som jag är helt överens om är, att INTE HAMSTRA DENNA GUDOMLIGA GÅVA. BLI INTE EN NY ELIT FÖR ATT DU NU HAR MASSOR AV TILLGÅNGAR OCH IGNORERA DET ARBETE VI KOM HIT FÖR ATT GÖRA I GLÄDJE FÖR ATT HJÄLPA TILL ATT GÖRA VÅR PLANET TILL DET PARADIS VI ALLA VILL LEVA I.

Sist men inte minst, om du har tid att lyssna på de sista 45 till 55 minuterna av detta samtal så kommer du inte att ångra att du tog dig tid att göra det.

https://ln.sync.com/dl/bfa56fde0#8fyebxp9-s3pbxrmb-qc2sguxx-acfcrary

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...