Operation Avslöjande GCR/RV Info Meddelande Nr.2 för 24 juli 2017 ~ Intel

 

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert #2 for July 24, 2017 ~ Intel

http://inteldinarchronicles.blogspot.com

Operation Disclosure

GCR/RV INTELLIGENCE ALERT #2 – July 24, 2017

 

Måndag

– Världsomfattande bankkodkoder kopplades om och återanslöts på satellitnivå (uppför stegen) till säkerhetskonton via HSBC genom AIIB genom en tredje mellanbank och innehavsinstitution.

– Banker, paymasters och gruppledare väntar nu bara på återkopplingen (nerför stegen), som är en enda returkod som fullbordar den globala valutaåterställningen.

– Militär, media, diplomater, politiker, internationella bolagsstyrelseordförande och pensions/hedgefondförvaltare över hela världen är alla medvetna om vad som håller på att hända och i prestationsfärdig position.

– Mycket minimal handel kommer att tillåtas i augusti per normala volymer. Allt ovanför normalt kommer att flaggas och korrigeras direkt av militära spökteam.

– Ceremoniellt kommer ”Grandmother” att lägga in den slutliga ”nedför-stegen” -koden och omedelbart frigöra världen från ekonomisk träldom.

– 800-nummer kommer att ges ut via ett förinspelat automatsamtal gjort på flera språk.

– Det förväntas att dessa inlösenkontaktnummer kommer att träffa internet och sprida sig över hela världen på mindre än 10 minuter.

– Alla call centers, utbytespersonal och inlösenställen med utbytessäkerhet kommer att vara omedelbart öppna för affärer i det ögonblick som 800-numren släpps.

– Alla tidigare deponerade SKR-konton kommer också att omedelbart finansieras.

– Hörde med säkerhet att det definierande ögonblicket i Trump-exodus är RV-utlösaren och allt i media är berett att hålla en världspublik upptagen för en två månader lång distraktion.

– Trumps avsked av särskilde åklagaren Bob Mueller tror vi är en bakom kulisserna ”go signal” till alla inblandade att RV-operationen har börjat och att utbyten sker nu.

– Inlösenassocierade var på campus lock down förra veckan med söndagen ledig, men rapporterade idag klockan 6:00 EDT (12.00 svensk tid) och har återgått till campus lock down.

– Det kommer att bli exakt 10 hela veckor för att lösa in alla valutahållare (9 arbetsveckor med söndagarnas ledighet).

– Privata utbyten är suveräna förhandlingsbara kurser fram till till i slutet av juli.

– Offentliga utbyten är skärmkurser som kan konverteras till slutet av september.

– RVn kommer att anses vara fullständigt operationell senast den 1 oktober 2017 eller det första federala skattekvartalet 2018.

– Guldstandardmeddelandet är planerat strax därefter från Peking.

– Aktuell skärmkurs: ZIM 350 +.

Källa: Operation Disclosure

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...