GCR/RV Uppdatering – “Hospice” – 28:e december, 2016

Reval-22

GCR/RV Uppdatering – “Hospice” – 28:e december, 2016

“Hospice”

GCR/ RVUppdatering

 

Onsdag

16.12.28

 

Den återstående offentliga kabalens hantlangare, är alla intagna på hospice just nu. Svårt att se på, faktiskt.

Israels Bibi Netanyahu, är den tuffaste nöten att knäcka, men även han är fylld av ångest och behöver syre från en respirator.

Vi har sett kabalens barn dö långsamt, under så lång tid nu, och vi tror att de hittat ett sätt att kämpa emot mänsklighetens befrielse – tills en dag, de bara typ dör.

Deras begravningar har länge planerats till 1:e januari 2017. Alla är inbjudna. Skicka alla donationer till er favorit för välgörenhet.

Eftersom det bara är några få dagar kvar, tills vi alla kommer att gå till och från inlösencentralerna, har växlat och är glada, medan de förbereder sig för att begravas för alltid, och kommer aldrig att ses eller höras från igen. Halleluja!

Och bara så där, upphör vårt lidande. Och bara så där, börjar vi healas. Det blir ett ögonblick av övergång från död till liv för oss, och från liv till död för dem. Vilken fascinerande vändning.

Här är några av detaljerna som skett bakom kulisserna, den senaste veckan:

Konfirmerat av Intel

– Ordern om RV-inlösen gavs på juldagens morgon, söndag, för att slutföra alla transaktioner för pappersinlösen, den 30:e december, 2016.

– ZIM öppnar på skärmen 1:1, och matchar varje gammal ZIM-sedel mot det tryckta värdet.

– Endast en inlösare (plus en) kommer att tillåtas i individuella inlösningsmöten.

– Högre suveräna kurser är förhandlingsbara, men de måste kunna motiveras med ärliga humanitära projekt för hjälp.

– Suveräna kurser medför tuffare NDA, och en minst 20 år strukturerad utbetalningplan.

– Inlösare kan begära lägre kurs, för att slippa underteckna ett NDA, och bli överbelastade.

– Alla nya konton för valutainlösen, kommer att ha en HSBC-bank “i ryggen” som skydd för bankbedrägerier.

– Det blir ingen beskattning av något slag – oavsett belopp.

– Målet är att hjälpa 2,5 miljoner privata inlösare på mindre än 72 timmar, utan någon omedelbar eller framtida detektering.

– Befintliga HSBC-kunder med SKR kommer att hydreras på morgonen.

– Privat inlösen började också i morse, och fortsätter till slutet av 2016.

– Privata inlösbara historiska obligationer, och Fiatvalutor, kommer att erbjudas en kort suverän avvecklingsperiod, till slutet av 2016.

– Inlösencentalernas personal, har arbetat alla helgdagar, Thanksgiving och Jul, och är beredda att arbeta även vid Nyårshelgen, vid behov – det står i deras kontrakt att de ska arbeta alla helgdagar under 2016.

– Internt, berättar bankerna för den frustrerade personalen, att det är den nationella säkerheten som är orsaken till alla förseningar och tillägg. Dock tjänar personalen mycket mer pengar än då de arbetar i sina normala bankpositioner.

– Kina/Rysslands säkerhetsråd med “Hanukkah Gåvan” från FN-resolutionen avseende Israel/Palestinas belägring, var sedan länge planerat och genomfördes i Parisavtalet.

– Ryssland förnekar avsiktligt, att dessa tydligt terroristdåd är direkta handlingar av Israels aggression – och processen för att stävja de internationella fientligheterna.

– Pentagon tror att Israel försöker starta ett blixtkrig, mellan den Amerikanska och Ryska militären över Israel, för att stoppa RV. Det kommer inte att hända BiBi – du måste avgå tillsammans med blodlinjekusinen Angela Merkel.

– Dessa nya FN-resolutioner, är mer att bita i, för att åstadkomma en offentlig rättsgrund för en varaktig fred i Mellanöstern. GESARA innehar bindande och verkställbara avtal, för att eliminera alla Sionistiska planer, för en absolut dominans i regionen.

– Men alla FN-resolutioner kommer dock att ses som fientliga handlingar, mot Bibi Netanyahus regering i Israel, vilket också är orsaken till hans omedelbara hot mot konkurrerande fraktioner i Israel.

– Mossad låg bakom både den privata Ryska ambassadörens död och det offentliga falska dådet i Turkiet.

– Julklappen” som gavs till det ryska militära planet, var en värmesökande laserstråle som förstörde planet, och dumpade 92 kroppar i Svarta havet.

– Ingen exakt tid har givits av HSBC för RV-frisläppandets start. Det kommer bara att hända, utan förvarning. Och vara över fortare än det börjat. 3 dagar max för att tillgodose 95% av de privata valuta- och obligationsinnehavarna. Whooooshhhh!

Den Globala säkerheten för det privata, kräver en tyst period vid frisläppandet, men när den offentliga delen av RV frigörs, kommer ett öppet tillkännagivande att göras, för den globala ekonomiska övergången – långt efter det att den privata inlösningsperioden har avslutats.

Allt är bra.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

You may also like...