Operation Disclosure: Geopolitisk GCR/RV Intel Alert 15 maj 2018

Operation Disclosure: Geopolitisk GCR/RV Intel Alert 15 maj 2018

Per Staffan 15 maj 2018

Operation Disclosure: Geopolitical GCR/RV Intel Alert 15 maj 2018

RV/INTELLIGENCE ALERT – 15 maj 2018

(Friskrivningsklausul: Nedan följer en översikt över den nuvarande situationen grundad på rykten/läckor från flera källor, som kanske eller kanske inte är sanningsenliga eller korrekta.)

En viktig geopolitisk konsensus mellan Alliansen/BRICS, Israel, Iran. Syrien och andra nationer uppnåddes igår den 14 maj.

Den nya amerikanska ambassadens öppning i Jerusalem var symbolisk för att Jerusalem skulle erkännas som Israels huvudstad.

Enligt rykten har de över valutagrupper på hög nivå (Tier 4 som vissa kategoriserar dem) slutat växla/lösa in. Ingen likviditet än.

Högnivå valutagrupper (Tier 3) har informerats om att RV-växlingarna kommer att inledas omkring tiden som marknaderna öppnar i Nya Zeeland den 16: e.

Dessa högnivå valutaväxlingar/inlösen av historiska obligationer kommer först att äga rum i Hongkong, Zürich, sedan Reno och Calgary när banker öppnar i varje stad.

Alla högnivågrupper förväntas ha växlat in/lösts in när bankerna stänger i Reno den 16: e.

Om alla högnivågrupper har slutfört växling/inlösen, kommer de avgiftsfria 800-numren att släppas den 17:e vid midnatt.

Privata möten via 800-nummer kommer att ges för valutainnehavare för att växla in/lösa in så tidigt som på morgonen den 17: e Eastern Time.

Källa: Operation Disclosure

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...