Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj 2018

Per Staffan 15 maj 2018

Att Processa för Kollektivet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har kapacitet inom er att känna vad någon annan känner. Ni har förmåga att känna empati med någon annan. Ni har också förmågan att ta på er någonting för hela det mänskliga kollektivet, att känna de känslor som andra i kollektivet är ovilliga eller oförmögna att känna. Och genom att bearbeta de känslorna som andra i kollektivet undviker eller undertrycker, hjälper ni er att flytta kollektivet tillsammans.

Ni bidrar till evolutionens redan pågående process. Hela det mänskliga kollektiva medvetandet skulle inte vara där det är idag om det inte var för de modiga varelser som finns bland er som är villiga att göra processandet för kollektivet. Ni skulle inte vara så nära att skifta som ni är idag, och det skulle finnas mycket mer stridigheter på planeten Jorden.

Så varför skulle ni sätta upp det på det här sättet? Varför ska det vara möjligt för vissa att göra det tunga arbetet för resten? Ni kommer inte alla till en inkarnation med exakt samma bakgrund, och ni är verkligen inte födda under samma omständigheter. Så de som kan hjälpa till gör det, och de som inte kan hjälpa sig själva drar nytta av det.

Det kanske inte verkar rättvist för de av er som gör det här arbetet och processar för kollektivet, men kom ihåg, det är vad du anmälde dig till. Vissa visste att de skulle inkarnera i familjer med enastående rikedom, och andra visste att de skulle inkarnera till usel fattigdom. Det är ett beslut som ni fattar innan ni inkarnerar, och sedan när ni kommer hit så upplever ni verkligheten i det livet.

Kom ihåg att från ett visst perspektiv är den ena inte bättre än den andra. Ni är här för att släppa sådana fördomar. Säkert genom att känna så mycket som alla känner, har ni tillgång till mer glädje, mer kärlek och mer medkänsla. Därför accelereras er personliga utveckling också av er vilja att känna det som är en del av det mänskliga kollektiva medvetandet, det som andra har lämnat kvar.

Vi saluterar de av er som gör det här arbetet, och vi vill att ni ska veta att det blir bättre och det blir lättare. Och vi är här för er om ni behöver oss.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...