Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 4 augusti, 2023

 

Välj detta och ändra allt omedelbart ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet att du använder många olika tekniker och att du har många olika förhållningssätt till din andlighet, och vi vill bara påminna dig om hur enkelt och lätt det kan vara att växa andligt och att komma till nästa nivå av ditt medvetande. Vid medveten andning har du förmågan att sakta ner allt, inklusive ditt sinne. Med andningsarbete, som är ett annat ord för medveten andning, griper du in på potentialer, du öppnar dörrar och du tillåter läkning att ske i den fysiska kroppen. Det är väldigt lätt för dig att höja din vibration helt enkelt genom att vara uppmärksam på din andning, och du kan göra det samtidigt som du gör allt annat som du gör under hela dagen.

Du kan andas mer medvetet medan du äter, medan du pratar, när du går och när du kör. Du kan se hur högt du kan få din vibration när du sitter och tittar på tv eller en video på din dator. Du behöver inte avsätta tid för att vara mer medveten med din andning. Du måste bara fortsätta ställa in avsikten att vara mer uppmärksam på hur ytlig eller hur djup din andning är i varje givet ögonblick och med någon given aktivitet du deltar i under hela dagen.

Du kan andas in på vissa platser i din kropp genom att hålla fast vid avsikten att skicka luften och energin till den platsen i din fysiska kropp. Du kan sätta vilken avsikt som helst för din medvetna andning och andas dig in i förverkligandet av den avsikten eller manifestationen av den önskan. Det är det enklaste sättet att alla måste vara mer i samklang med andan. Du kan ladda ner inspirerade idéer medan du andas medvetet. Du kan släppa tankar och föreställningar som inte längre tjänar dig genom att andas medvetet. Du kan bokstavligen blåsa bort dem med din utandning.

Du kan säkert förbättra din allmänna hälsa och flytta så mycket energi i din kropp, och allt du behöver göra är att vara mer uppmärksam på din andning. Det är bara så enkelt, och du kan förenkla ditt liv genom att göra detta till en vanlig daglig övning. Och genom att uppmärksamma hur bra du mår när du andas medvetet, är det mer sannolikt att du gör det igen och igen, och du behöver mindre påminnelser om att göra det.

Du kan skapa förbindelser och öppna portaler med medveten andning. Du kan belysa något inom dig själv som du behöver veta eller vara uppmärksam på, och du kommer säkerligen att ansluta dig mer till nuet, din kropp och ditt hjärtcentrum bara genom att andas in och andas ut med mer medvetenhet än vad du vanligtvis ger den handlingen det är oftast ofrivilligt. Välj att andas, och du kommer att välja en väg som kommer att föra dig närmare allt du vill i livet och allt du vill ha som en andligt utvecklande människa.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *