Orakel Sara – Lejonportalen, 11 augusti, 2023

Så mycket nytt ska nu skapas ur det nya rum som årets Lejonportal har bildat. Så mycket av Er själva och Er egen bild av Er själva har Ni fått lämna – tag emot gåvan från Årets Lejonportal 🌟🎁💛🙏💛🎁🌟
Årets Lejonportal börjar nu gå mot sitt slut och den har sannerligen banat vägen för så mycket nytt. Den har krattat manegen och skapat en helt ny plattform som gjort Er redo för ett nytt liv och nya kliv.
En tid och ett liv där Universums kärlek får mycket större plats i Era liv. Där Ni vågar invänta – utan att för den skull bli passiva – de nya pusselbitar som får Era liv att falla på ny plats.
Det är nu en tid för inre frid som Ni möter. Inre frid är Universums stora gåva till Er just nu. Den kommer inifrån – och det är därför inifrån Ni nu upplever och upptäcker de största förändringarna. De som säger vad Ni är färdiga med, vad Ni är på väg att öppna nytt utan att Ni kanske ens har förstått det själva, och vad som är annorlunda mot vad det tidigare har varit.
Det är mycket Ni ser med nya ögon. Samtidigt är Ni enormt hållna. Kom ihåg denna känsla när Ni ibland tycker att det stormar omkring eller i Er.
Lejonportalens mästare och guider håller nu ett fält runtom Er, som successivt blir mer och mer naturligt för Er att vara i. Detta fält väver en helt ny trygghet omkring Er som skapar en större trygghet i Er.
Bara genom att vila i dess närvaro upplever Ni den mer och mer som Er egen- vilket den är. Detta gör att Ni hittar Er själva så mycket enklare i alla lägen.
I detta fält växer också en helt ny självkänsla fram. En där Ni vågar tro på Er egen kraft, Ert eget öde och styrkan i att Ni växer, läker och blir friare än någonsin tidigare. En självkänsla som fyller Er med mer tacksamhet och kärlek över Era egna liv än Ni någonsin tidigare har haft.
Universum vill öppna Er för storheten i att Ni lever Era liv just här och nu. Storslagenheten i att få välja, och storslagenheten i att älska Er själva långt utöver vad Ni tidigare har kunnat.
Med detta kommer också en omsorg om Er själva som är mycket tydligare än tidigare. Som hjälper Er att sätta gränser utifrån vilka Ni själva är, och vilka behov Ni har. Och genom att Ni känner både Er egen Andes närvaro, och den Universella Andens närvaro på ett helt nytt sätt, upplever Ni också Er egen sammanlänkning till Alltet på ett nytt sätt.
Det är en helig tid nu. En stor tid. En som placerar Er precis där Ni ska vara, och som visar Er exakt vilken Er uppgift är just nu.
Så se, känn och förnim tecknen. Tillbringa tid med Er själva och var i kontakt med Er egen Ande, Universums Ande och Ert nya fält som Ni nu andas och existerar i.
Det här fältet är starkt och fyllt av närvaro. Och det hjälper Er att hålla Er själva i stark närvaro. Känn Er Andes frid, och tillåt Er att bara vara i den utan att rusa vidare framåt. Bara var i den – så går Ni automatiskt framåt.
Här vilar tankarna lättare. Här kommer och går känslorna i ett stillsammare flöde. Här vet Ni att någonting större än Er egen vilja existerar, genom Er närvaro i nuet. Någonting som fyller Er med ljus, ännu mer närvaro, kärlek, tillit och frid – bara Ni låter Er vila i dess närvaro. Här finner Ni en helt ny frid.
För ju mer Ni förstår att Ni är en del av någonting mycket större, ju mindre oroliga och frustrerade blir Ni, och ju mer närvarande och avslappnade blir Ni.
Och då kan Universums fridfulla kärlek hjälpa Er att uppfatta den allra mest finstämda vägledning på det mest storslagna sätt.
Så existera i nuet nu. Lev i närvaron av Ert eget nya fält och Er egen och Universums kärleksfyllda Andes närvaro.
Vet att Ni är hållna, och låt allting bara komma till Er där Ni befinner Er i Era liv.
Det är en otroligt fin tid nu att ta emot vägledning från Era guide-team.
Välsignade är Ni, och välsignade är Ni igenom Andens kraftfulla närvaro som omsluter Er med sin allomfattande kärlek.
Välsignade är Ni 💖🙏💖
Källans Väktare och Universums Ande genom Orakel Sara 🌟

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *