Babaji via Jahn Kassl, August 10th, 2023

Trädgårdsmästaren i era hjärtan.
Jahn J Kassl 2023-08-10
Min uppmaning till er!
Gå samman, håll ihop, arbeta tillsammans – framgång ligger i gemenskapen!
Älskade ni, fråga er själva vad ni kan bidra med för att förändra? Fråga er själv vilket inflytande ni kan ha på utvecklingen? Och fråga er själva hur man gör det möjligt att helt kliva ur offerrollen?
För en sak är alldeles klar: ni är fortfarande för lite medvetna om er makt!
Därför ber jag er att med mod ta era liv i egna händer. Man ska inte skylla på någon för någonting, inte heller låta det onådiga ödet vara ansvarigt för det eller det.
Ta totalt ansvar för ert liv och livet kommer att svara er på ett ofattbart tillfredsställande sätt.
Stora saker skapades alltid av individer som var medvetna om sin makt.

Och nu?

Nu är det dags att åstadkomma den största omvälvningen genom tiderna. Detta kan bara inträffa när ni blir självmedvetna och sedan enas på grund av det.
Förändringens urkraft.
Uppvaknandet – att ta sig samman och ingripa i mänsklighetens öden – utgör förändringens urkraft. Du är den här uppvaknade, ni är de här uppvaknade. Det finns ingen annan förutom ni själva, bredvid, bakom eller framför er, som är viktigare för förändringen än ni själva.
Nu handlar det om att växa in i den sanningen, om att ni förstår detta faktum och att omvandla maktlöshet till makt. När vakna människor förenas kan de övervinna allt, och sätta stopp för alla tillstånd. Ingen i universum går att jämföra med en vaken människa.
Detta frö av medvetenhet planteras nu i era hjärtan av mig, BABAJI.
Det finns tider av vila, tider av arbete och tider av uppstigning – människans uppstigning till sin sanna storhet, kraft och skönhet.
Hit men inte längre – de mörka krafterna är medvetna om det. Men hittills har deras kretsar bara störts något. Nu är det annorlunda. Allt förändras, vinden har växlat och spelet vänder.
Så går det till…
Så går det till när man skapar ny tillväxt, blir mer och mer medveten om sin egen kraft och kan använda den inför folkets ögon.
Nu kommer ni att vara beredda på det. Steg för steg, kunskap följer på kunskap, rädslor försvinner, oron ger vika och TVIVLEN ropar inte längre VARFÖR.
”BÖRJA FRÅN RUTA ETT” gäller inte längre. Vilka och vad ni är kommer fram.
Jag är era hjärtans trädgårdsmästare. Vakna nu upp till er sanna storhet och blomma ut i all er skönhet.
Jag finns med er nu och alltid.

BABAJI
May be an image of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *