Orion Starlight – Kom Drick Ur Sanningens Bägare, 11 oktober, 2023

KOM DRICK UR SANNINGENS BÄGARE!
11-10-2023 En port öppnas idag 🌳🏆🌳
Idag öppnas en kollektiv port. Var medveten om dina tankar och känslor men följ dem varsamt. Invänta själens öppning, plötsligt tänds ljuset!
Välkommen att upptäcka livet. Antingen genom glädje och kärlek eller genom sorg och smärta. Oavsett känslor i din kropp så hålls du ansvarig för allt som sker i ditt känsloliv.
Din mentala styrka mäts genom dina tankar och din empatiska förmåga finns pulserande i ditt vidöppna eller slutna hjärta.
Hjärtats intelligens berättar om att du har lika många känslorum i din själ som antal ord i dina tankar. Tankarna bygger slott och salar för det upplevda goda och kojor och krypin för det upplevda onda. Inom ditt mänskliga kärl ryms allt. Inom ditt hjärta finns ett kolossalt känsloregister.
Men oavsett vad du tänker eller vad du känner så är du varken dina tankar eller dina känslor.
Håll ditt hjärta först och gå bortom känslorna. Gå innanför tankarna och ta emot dig själv i ett rum fyllt av speglar. Du är inte heller de ansikten du ser.
Dina roller är utspelade. Illusionen har gjort sitt. Alla dina tankar är redan tänkta. Alla dina känslor är redan igenkända. Vem är du? Sanningen? Kärleken?
Nu tänds ljuset och en port öppnas till din nya skapelse. Här är du är din egen dryck. Det innebär att du släcker din törst med den outtömlliga kraften hämtad ur din själ. Kraften är din egen och du närmar dig den genom att bli vän med den.
I den nya skapelsen finns en väg. Den leder dig till det okända. Din lätta packning berättar om en dröm. Ty framtiden håller i en dröm större än allt. Du är på väg in i den sagan nu och en drömresenär kommer långt med sanningens kärl.
Drömtydaren väntar på dig. Han finns bortom allt du känner till. Han hittar i det okända. Med stor vishet kommer han leda dig rätt på smällkaramellen. Modet att smaka på det nya livet inlindas i silkespapper och band knutna med en gul rosett. Gåvan i drömmen är du. Väntan är över nu.
Drömtydaren höjer sitt kärl, sanningens bägare. Han bugar för dig. Han ärar dina steg. Kom, följ med!
Han tänder ljuset i din själ!
♡ Orion Starlight, Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *